2777
2789
عنوان

چرا خدا؟

126 بازدید | 23 پست

وقتی نماز رو میخواسته تایین کنه به ادمایی که نمیتونن روتین داشته باشن و یه کاریو چند بار و هر روز انجام بدن فکر نکرده یا یه ایده برای این نوع افراد بده تا اینکه بگه مثل افرادی باشین که میتونن هر روز یه کار مشخص انجام بدن؟

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی خدای به این بزرگی چنین چیزی خفنی رو می آفرینه انسان رو می آفرینه با این همه چیز میزای دقیق و ظریف وقتی مغز به این قدرتمندی به انسان داده فک می‌کنی نمیشه ی کار رو جوری برنامه ریزی کنه در روز روتین انجام بشه ؟ بعضی چیزا رو باید تو خودمون بگردیم اشکالشو پیدا کنیم نمیتونبم گردن خدا بندازیم

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
چرا مثلا شما چون صبحانه میخوری دیگه دو وعده دیگه رو نمیخوری؟ 

صبحانه زمانی فرد میخوره که نیاز بهش داشته باشه و همینجور دو وعده بعد و بستگی به جایی که زندگی میکنی داره و تنوع هم داره یه چیز مشخص مجبور نیستی  یه چیز بخوری و اثرش هم یه چیز واضح هست و درسته تایمش ثابته ولی اصل مورد که غذا هست متنوعه که بستگی داره تو چه اسمی روش بزاری

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

خب ما آدما خیلی کارهارو روتین انجام میدیم چون احساس نیاز میکنیم مثل خوردن صبحانه ناهار شام

نیاز  غذای جسم رواحساس میکنیم

به عقیده من روح انسان هم به غذا نیاز داره حتی بیشتر از جسم

نماز خواندن در سه وقت در روز کمترین کاریه که به تقویت روح انسان کمک میکنه

وقتی در کنار نماز یومیه دعا ذکر وحتی نماز شب رو اضافه کنیم تازه لذت راز ونیاز با خدارو درک میکنیم

البته این نظر من هستش 

خدادچ نیاز بما داره

ما نیاز به نماز داریم خدای ب این بزرگی که لنگ ی نماز ما نیست دقیق حضور ذهن ندارم نماز خواندن چه فایده هایی داره برای ما فقط یکیش این بود که اشعه های گوشی و اینا رو وقتی سرمون رو میزاریم رو مهر دفع می‌کنه 

sonbol_bajiاین آیدی پیج یه خانمه راجب سوال هایی که برامون پیش میاد راجب دین و خدا جواب میده خیلی خانم خوبیه من خودم راجب حجاب و یه آیه قرآن و برابری حقوق زن و مرد تو قرآن ازش پرسیدم قانع شدم واقعا 

دلم میخواد جوابتو بدم ولی تعلیق میشم.

نه ینی خدا به این فکر نکرده افرادی هم هستن که به گفته هاش شک کنن؟ جوابی برای اینها داره ؟ یا با یه مثال ساده هم معلومه تو یه فرد میاد میگه من خدام بعد بیا منو دنبال کن میرسی به پول و سرچشمه عسل و اینا تو میری؟  

نه ینی خدا به این فکر نکرده افرادی هم هستن که به گفته هاش شک کنن؟ جوابی برای اینها داره ؟ یا با یه م ...

اگه معنی فارسی قرآن رو بخونی به وجود خدا یقین میاری 

ما نیاز به نماز داریم خدای ب این بزرگی که لنگ ی نماز ما نیست دقیق حضور ذهن ندارم نماز خواندن چه فاید ...

نمیدونم خدای ب این بزرگیو مهربونی چرا انفد منو مصیبت زده کرده..هرچی ام‌التمایش کردم کاری برام نکرد..بعد ونایبک نماز خوندتم بلد نیستن و ظالمن خوشبخت عالمن..هیچوفت دلیلشو نفهمیدم..

نمیدونم خدای ب این بزرگیو مهربونی چرا انفد منو مصیبت زده کرده..هرچی ام‌التمایش کردم کاری برام نکرد.. ...

شاید داره امتحانت می‌کنه ببینه تو این مصیبت هایی که میگید بازم به یادش هستید یا نه . همیشه دعا هایی که میکنیم برآورده نمیشه س حالت داره یا توی دنیا برآورده میشه یا خدا توی اون دنیا بهمون میده یا به صلاحمون نیست مطمئن باش خدا همیشه همراه توعه خیلی دوست داره 

نه ینی خدا به این فکر نکرده افرادی هم هستن که به گفته هاش شک کنن؟ جوابی برای اینها داره ؟ یا با یه م ...

والا منظور منم همینه..خودم مخم پره سواله ولی هیشکی مجابم نمیکنه..نمیتونم بازش کنم میترسم از تعلیق..