2777
2789
عنوان

چقد خوبه ادم دنبال هدفش بره.....

101 بازدید | 8 پست

تو دبیرستان انسانی رفتم البته سال اولم رو به خاطر اسرار خونواده البته اونا اسرار داشتن برم تجربی ولی خب من گفتم نه انسانی
بعدش اصلا درس نمیخوندم همش نمره های بد با اینکه قبل از انتخاب رشته همش معدل بالای 19 بود
ولی خب بعدش همش مدیر زنگ میزد که درس نمیخونم و اینا ..
تا اینکه دبیرستان هنرهای زیبا تو شهرمون ساخته شد واز منم اسرار که میخوام برم سینما
وبه زور رفتم الان خداروشکر خیلی موفقم تو رشتم
و کل خانواده هم راضی ان   
خلاصه که دنبال خواسته و هدف خودتون برین و حرف خونواده ها رو گوش نکنین چون اونا از دلتون خبر ندارن
مهم نیست هدفت چی باشه مهم اینه تو دوسش داشته باشی و موفق بشی 

مشغول تحصیل در سینما    مشغول کار در تئاتر   از اهانت و توهین به گربه ها خودداری شود ( علاقه شدید به گربه )

چه رشته ایی رو انتخاب کردی توی هنر اسی 

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤

چقد کار خوبی کردی افرین

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سینما 

چندسال تموم میشه درست که بریی سرکار

چندسال تموم میشه درست که بریی سرکار

25 سالت شه ارشدت تو دستته
میدونی خوبیش چیه از همون اولش میتونی بری سرکار من از 16 سالگی که انتخاب رشته کردم وارد تئاترم شدم بعدش رفتم تو طراحی صحنه یعنی از همون موقع کار میکردم 

مشغول تحصیل در سینما    مشغول کار در تئاتر   از اهانت و توهین به گربه ها خودداری شود ( علاقه شدید به گربه )
25 سالت شه ارشدت تو دستته میدونی خوبیش چیه از همون اولش میتونی بری سرکار من از 16 سالگی که انتخاب ر ...

خب اون وقت حقوق اشم خوبه

خب اون وقت حقوق اشم خوبه

اره دیگهخواهر یکی از دوستام  اونجا درس میخوند البته دو سال ازم بزرگتر بود اونموقع سال اخرش بود
الان داره تو همون دبیرستان تدریس میکنه تئاتر و 6 تومن حقوق ثابت داره
شبای زوج میره پلاتو اونجا 4 تومن حقوق ثابت داره