2777
2789
عنوان

کمک لازم دارم لطفا

95 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من دو روز پیش بیدار شدم  سرگیچه شدیدی داشتم جوری ک فقط داد میزدمو گریه  میکردم شربت عسل خوردم اما چند دقیقه بعد معذرت میخوام بالا اوردم  عصرش رفتم دکتر کمی بهتر از صبح بودم ی سوزن زد دوتا قرص داد اما امروزم خوب نشدم چیکار کنم راهی هست برید توروقران

من تو دوماه هشتا دندون عصب کشی کردم و عقلم و جراحی کردم و لثه ام هنوز بخیه است میشه بخاطر اون باشه  ؟

کسی بوده سر گیچه چند روز داشته باشه و خوبش شده باشه میترسم بمیرم 😭

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😅نترس نمیمیری  کشیدن و جراحی دندون عقل این عوارض را داره  بستنی بخور خوب میشی.

یعنی کسی بوده دو روز پشت سر هم سر گیچه داشته باشع خوب بشه ققط میگم خدایا صبح ک بلند شم خوب باشم

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
کم خونی

دکترم گفت از کم خونی میتونه باشه اخه هم دندونم خون  ریز ی داشت هم عادت ماهانه بودم ولی الان ک خوبم هنوز سر گیچه دارم

یعنی کسی بوده دو روز پشت سر هم سر گیچه داشته باشع خوب بشه ققط میگم خدایا صبح ک بلند شم خوب باشم

بله خوب میشه دختر دوست من هم جراحی دندون عقل کرد داغون شد دندون عقل کلیدیه رو اعصاب.اما دیگه راحت شدی.

همین دیگ کم خونی

بنظرت کی توب میشم خواهر😭

سلام نترس طوری ات نمی شه من کسی رو می شناسم 6_7 ساله هر چند وقت یکبار سرگیجه می گیره بعد خوب میشه ال ...

بقران همش گریه میکنم ی چیزیم باشه، چند روز طول میکشه تا خوبشون بشه؟؟ یعنی منم تا اخر عمرم سر گیچه دارم 

بله خوب میشه دختر دوست من هم جراحی دندون عقل کرد داغون شد دندون عقل کلیدیه رو اعصاب.اما دیگه راحت شد ...

تورخدا اونم مث من سر گیچه گرفت؟؟ 

جیگر بخور .قرص اهن یابروداروخونه بگوکم خونم قرص بهت بدن بخورخوب میشی

مرسی عزیزم خداکنه خوب بشم

بقران همش گریه میکنم ی چیزیم باشه، چند روز طول میکشه تا خوبشون بشه؟؟ یعنی منم تا اخر عمرم سر گیچه دا ...

نه بابا اون فشارش پایینه کلا حالا تو بزار جای جراحی خوب بشه اگر بازم سرگیجه داشتی بعد بیا با هم برات می ترسیم

عشق فقط خدا
نه بابا اون فشارش پایینه کلا حالا تو بزار جای جراحی خوب بشه اگر بازم سرگیجه داشتی بعد بیا با هم برات ...

بخدا با کامنتاتون اروم شدم مرسی عزیزم