professor_snape مدیر استارتر عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 794 عنوان آلِل بو ِ ن 144 بازدید | 13 پست هرکی تیتر رو فهمید کانت بزاره باز از نو گل خواهیم داد در این جهان دلمرده :))) 1400/10/04 | 15:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahtig عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 1108 آلن دلون؟؟آل ببرت؟؟😂 سرباز خسته و زخمی از راه رسید...زن از خانه رفته بود...زخمی که او را در قطار و جنگل و جاده نکشته بود ، در خانه کشت...
professor_snape مدیر استارتر عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 794 آلن دلون؟؟ آل ببرت؟؟😂 ن باو یه جمله محلیه یه جور فراخوان باز از نو گل خواهیم داد در این جهان دلمرده :)))
professor_snape مدیر استارتر عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 794 اومدم فهمیدی ؟ باز از نو گل خواهیم داد در این جهان دلمرده :)))
mahtig عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 1108 ن باو یه جمله محلیه یه جور فراخوان خو اگه محلی باشه ک سختهمن بختیاریم و همچین جمله ای نداریم تو زبونمون سرباز خسته و زخمی از راه رسید...زن از خانه رفته بود...زخمی که او را در قطار و جنگل و جاده نکشته بود ، در خانه کشت...
professor_snape مدیر استارتر عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 794 خو اگه محلی باشه ک سخته من بختیاریم و همچین جمله ای نداریم تو زبونمون خب من اهل لرستانم ولی خب اصلاتا بختیاری چهار لنگم ولیکن خودمو لک میدونم باز از نو گل خواهیم داد در این جهان دلمرده :)))
professor_snape مدیر استارتر عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 794 اره😁 لری یا لک ؟ شایدم اطلاعات عمومیت بالاعه باز از نو گل خواهیم داد در این جهان دلمرده :)))
mahtig عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 1108 خب من اهل لرستانم ولی خب اصلاتا بختیاری چهار لنگم ولیکن خودمو لک میدونم &nbs ... خوشبختممنم خوزستانی هفت لنگ خودمم بختیاری میدونم😎😂 سرباز خسته و زخمی از راه رسید...زن از خانه رفته بود...زخمی که او را در قطار و جنگل و جاده نکشته بود ، در خانه کشت...
professor_snape مدیر استارتر عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 794 خوشبختم منم خوزستانی هفت لنگ خودمم بختیاری میدونم😎😂 مام اون طرفا فامیل داریم ابادان بی احترامی نکردم منظورم اینه ک ما از سال ها پیش شاید 100 . 150 سال پیش از اصفهان کوچ کردیم لرستان خرم آباد و دیگه یجوارایی بیرانوند محسوب میشیم باز از نو گل خواهیم داد در این جهان دلمرده :)))
mahtig عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 1108 مام اون طرفا فامیل داریم ابادان بی احترامی نکردم منظورم اینه ک ما از سال ها پیش شاید 1 ... میدونم بابا شوخی کردمسه بار رفتم خرم آباد واقعا شهر قشنگیه مخصوصا آبشار بیشه رو خیلی دوس داشتم سرباز خسته و زخمی از راه رسید...زن از خانه رفته بود...زخمی که او را در قطار و جنگل و جاده نکشته بود ، در خانه کشت...
professor_snape مدیر استارتر عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 794 میدونم بابا شوخی کردم سه بار رفتم خرم آباد واقعا شهر قشنگیه مخصوصا آبشار بیشه رو خیلی دوس دا ... لطف داری دیگه لرستان است و ابشاراش باز از نو گل خواهیم داد در این جهان دلمرده :)))