2777
2789
عنوان

کسی بوده قرص اچ دی بخوره

110 بازدید | 4 پست

بچه ها ال دی یا اچ دی کدوم قوی هس من 4تا اچ دی باهم خوردم این ماه

من این ماه ی بار رابطه بدون محافظ داشتم ولی چندساعت بعد 4تا باهم اچ دی خوردم ولی نگرانم امروز هم موعدمه هنوز نشدم البته چتدبار پیش اومده بخورم باردار نشدم ولی بازم دست خودم نیس دارم دیونه میشم 😓😭

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
قرص اچ دی ممنوعه نمیدونید؟؟ برای بچه مشکلات و ناهنجاری ایجاد میکنه نخورید دیگه

اره نمیدونستم بعدا متوجه شدم اصلا قرص نمیخورم ولی چون قرص دیگه نداشتم و اون شرایط پیش اومد مجبور شدم وخوردم جون نمیخواستم باردار بشم ...به نظرتون با 4 تا اچ دی ادم بازدارمیشه 😢

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره نمیدونستم بعدا متوجه شدم اصلا قرص نمیخورم ولی چون قرص دیگه نداشتم و اون شرایط پیش اومد مجبور شدم ...

استرس نداشته باش ک باعث میشه عقب بیفته

دمنوش رازیانه یا زعفرون و... بخور تا پریود بشی

استرس نداشته باش ک باعث میشه عقب بیفته دمنوش رازیانه یا زعفرون و... بخور تا پریود بشی

ممنون گلم حتما استفاده میکنم