2777
2789
عنوان

نشتی کیسه آب و امکان ترمیم شدن

3134 بازدید | 21 پست

من هفته ۱۶ بارداری احساس کردم ادرار بی اختیار کردم دو سه بار این اتفاق توی یه ساعت افتاد بیمارستان رفتم سونو گرفتن همه چی نرمال بود ...تست آمینیو شور دادم مثبت شد سه روز بیمارستان بستری بودم اول گفتن که ختم بارداری اما بعد از تشکیل کمیسیون پزشکی و سونو گفتن مرخص شو اما تحت نظر دکتر پریتانالوژی باش 

یه سری آزمایشا برام نوشتن امروز بعد یک هفته آزمایش دادم مقدار esr خونم ۴۷ هست رنج آزمایشگاه تا ۳۰ 

کسی هست بتونه راهنمایی و کمکم کنه؟؟؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من فقط شنیدم کسایی که نشتی دارن باید مرتب اب بخورن اوی همین سایت هم دیدم گفتن بشکه اب کلا دستشون بود ...

منم خیلی اب میخورم ولی استرس پدرمو درآورده

بارداری خیلی استرس داره هنوز اولش هستی

کاشکی بسلامت بگذره حاضرم هر کاری کنم ی

بچه ام سلامت دنیا بیاد😭😭😭😭

کاشکی بسلامت بگذره حاضرم هر کاری کنم ی بچه ام سلامت دنیا بیاد😭😭😭😭

انشالله که سالم وصحیح به دنیا بیاد توی نینی سایت سرچ کن نشتی کسیه اب و کنارش بنویس نینی سایت کلی خانمایی که مشکلت را داشتن و تایپیک زدن را بالا میاره نشون میده

انشالله که سالم وصحیح به دنیا بیاد توی نینی سایت سرچ کن نشتی کسیه اب و کنارش بنویس نینی سایت کلی خان ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت

کاشکی بسلامت بگذره حاضرم هر کاری کنم ی بچه ام سلامت دنیا بیاد😭😭😭😭

شما كه دخترتو كشتي(دختر دومت )رو،حالا اين يكي چون پسره حاضري هر كاري كني سلامت باشه، فقط چون پسره! اگر دختر بود تا الان قطعا كشته بوديش خوبه دختر اولت هم پيشت نيست

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

شما كه دخترتو كشتي(دختر دومت )رو،حالا اين يكي چون پسره حاضري هر كاري كني سلامت باشه، فقط چون پسره! ا ...

خانوم عزیز شما از دل هیچ کسی خبر نداری 

هیچ وقت قضاوت نکن از من به شما نصیحت 

هیچ وقت ....

بذار اگر من گناه کارم،گناهم گردن خودم باشه نه کسی که قضاوت میکنه 

من دختر اولم پیشمه و جاش روی چشمامه 

بازم بهت میگم قضاوت نکن ...

اگر شبی دیدی کسی دزدی میکنه فردای اونروزش به کسی نگو شاید اون آدم از شب تا صبح به درگاه خدای خودش توبه کرده باشه...

خانوم عزیز شما از دل هیچ کسی خبر نداری  هیچ وقت قضاوت نکن از من به شما نصیحت  هیچ وقت .. ...

قضاوت نميكنم من اگر شرايط شما رو داشتم و شوهرم به هيييييچ عنوان دختر نميخواست آي وي اف تعيين جنسيت ميكردم كه صد در صد پسر بشه چون ميدونستم دختر بشه شوهرم قطعا ميگه سقط كن شما خودت اشتباه كردي طبيعي اقدام كردي معلومه ٥٠ درصد ممكنه دختر بشه شما خودت مقصري در كشتن دختر دومت ، البته نميخواستم به روت بيارم چون بالاخره زن بارداري اما حقيقتش وقتي اتفاقي تايپيكتو ديدم كه چقدر نگران سلامتي پسرت هستي و ميگي هر كاري ميكني كه سالم باشه دلم به حال دختر دومت سوخت كه فقط به خاطر جنسيتش حق حياتو ازش گرفتي

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

قضاوت نميكنم من اگر شرايط شما رو داشتم و شوهرم به هيييييچ عنوان دختر نميخواست آي وي اف تعيين جنسيت م ...

نه سلامتی اینم سپردم دست خدا دیگه چیزی رو به زور از خدا نمیخوام ....

خودش میدونه چیکار کنه ...

از خدا میخوام هیچ وقت تو شرایط من قرار نگیری نه تو ونه هیچ انسان دیگه ای‌...

قضاوت نميكنم من اگر شرايط شما رو داشتم و شوهرم به هيييييچ عنوان دختر نميخواست آي وي اف تعيين جنسيت م ...

حالا من برام سواله بدون غرض دارم میگم 

چطور شما انقدر درگیر این مسائلی و کلا توی تاپیکات صحبتت از دختر و یا پسر بودن کاربراست ؟؟؟؟

من حسم میگه شما یه جایی ضربه خوردی و در این زمینه افکار پریشانی دارید

بنظر من این موضوع که همش درگیر و پیگیرش هستید بیشتر بهتون لطمه میزنه و ناخود آگاه سر راهتون قرار میگیره دوست عزیز...

حالا من برام سواله بدون غرض دارم میگم  چطور شما انقدر درگیر این مسائلی و کلا توی تاپیکات صحبتت ...

حستون اشتباه ميگه عزيزم همون طور كه حستون به اينكه يه آدم رو بكشي و به درگاه خدا استغفار كني ميشي بنده ي خوب خدا!!! خدا رو صد هزار مرتبه شكر كه من دچار همچين گناهي نشدم و نخواهم شد، از خدا يه پسر سالم خواستم كه داده بهم، افكار پريشان ندارم اما در مقابل كشتن آدم ها نميتونم بيتفاوت باشم اوني كه بايد افكار پريشان داشته باشه كسي هست كه بچشو به عمد كشته و اوني كه لطمه ي اين گناهش رو ميبينه در آينده شما هستي دوست عزيز،،، 

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

[QUOTE=220760747]حستون اشتباه ميگه عزيزم همون طور كه حستون به اينكه يه آدم رو بكشي و به درگاه خدا استغفار كني ميشي بن ...[/QUOTE

من اصلا جایز نمیبینم با شما بحث کنم 

شما میتونستی از درگاه خدا یه فرزند سالم بخوای نه یه پسر سالم شمایی که جنسبت برات معنی نداره به گفته خودت

اونم قضاوت با شما نیست با خداست...

لطفا سرت توی لاک خودت باشه 

از خدا میخوام حالا که قضاوت کردی عین همین مسئله رو سر راهت بذاره و بهش فک کنی و یاد حرفایی که بمن زدی بیفتی و ببینی که خدای من چیکارت کرده و دلت عین دل من بشکنه انقدر که یه آدم مثل خودت سر راهت قرار بگیره و زخم زبون بزنه ...تو بمن توی این بارداری ناراحتی رو دادی و اون بچه بیگناه من رو تو امروز ناراحت کردی این هم یک مدل کشتن آدماست ...کشتن فقط این نیست با دستت کسی رو بکشی 

یه وقتایی کشتن دله ....ایجاد استرس برای یه موجود زنده ی دیگه ....متاسفم برات 

من باردارم از صمیم قلبم دعا کردم برات ....