2777
2789

خلاصه میگم فقط محتاج دعا تونم 

وقتتونو نمی‌گیرم 

فقط ناراحتم و بغض کردم از ناعدالتی های دنیا چرا برای تنها خواهر شوهرم که همیشه تو زندگیم دخالت میکرد و عقد منو به گند کشید و نزاشت مادرش برام چیزی بخره چرا باید امشب شب یلدا براش بیارن و بهترین مراسم ها رو داشته باشه و بهترین عروسی رو می‌خوام براش بگیرن 

من حتی یه شاخه گل از طرف همسرم تو شب یلدا نگرفتم 

این کجای عدالت 

چکار ب عدالت خدا داره این مسئله؟ لابد همسرش اوضاع مالیش اکی بوده براش خریده. 

چرا که نداره پس چرا میگن از هر دستی که بدی از همون دست پس میگیری 

دنیا دور گردونه 

خدا جواب آدم رو میده پس کو جواب اون همه دخالت بیجا 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا که نداره پس چرا میگن از هر دستی که بدی از همون دست پس میگیری  دنیا دور گردونه  خدا ج ...

میده شک نکن. اگه واقعا در حقت ظلم کرده باشن تقاصش رو میده. ولی بازم میگم اینکه شوهر شما براتون یلدایی نخریده ربطی ب عدالت نداره حتما  شرایطش رو نداشته و بعد براتون جبران میکنه

میده شک نکن. اگه واقعا در حقت ظلم کرده باشن تقاصش رو میده. ولی بازم میگم اینکه شوهر شما براتون یلدای ...

نه عزیزم لجم میگیره که شرایط اش رو داشت و بالعکس شوهر خواهر شوهرم اصلا بیکار ولی مادر شوهرش انسانیت داره و داره یکسره خرید می‌کنه 

چرا خدا تمام حسرت های من و جاری مو داره برای اون برعکس می‌کنه و محقق می‌کنه و به آرزو هاس می‌رسونه اینا آرزوی هر دختری هست ولی فقط ما آدم نیستیم 

تازه زنگ زدن بیاین نگاه کنین که یک عالمه پز بدن دل ما رو بسوزونن

نه عزیزم لجم میگیره که شرایط اش رو داشت و بالعکس شوهر خواهر شوهرم اصلا بیکار ولی مادر شوهرش انسانیت ...

بیخیال گذشته ها رو شخم نزن عزیزم. برو نگاه کن بگو مبارک اصلا هم برات مهم نباشه ن بسوز ن ناراحت شو.با جاری خیلی صمیمی هستی؟ 

آره عزیزم با هم دردل میکنیم به اون بیچاره هم هیچ کار نکردن

اشتباه محض میکنی. از من ب شما نصیحت هرگز با جاری صمیمی نشو هرگز. آدما همیشه دوست نمیمونن ممکنه بعدها برات دردسر بشه همین درد دل ها.تجربه کردم ک بهت میگم. درد دلت رو فقط ب خدا بگو کاری از دست بنده خدا برنمیاد. 

خب حالا چه کنم ما یک سالی میشه که دردل میکنیم ؟؟🤔

خسته نباشید. جاری هر چقدر ک خوب باشه دلسوز نیست. ازین ب بعد دیگه هیچی از خونواده شوهرت پیشش نگو. از قهر و دلخوری بین خودتو شوهرت گذشته ها با مادر شوهر خواهر شوهر دیگه اصلا و ابدا حرفی نزن. اگه دیدی اون شروع کرد ب گفتن بحثو عوض کن. من دو تا جاری میشناسم مثل شما اهل درد و دل بودن بعدش اون یکی واسه خودشیرینی رفت زیر اب جاری شو زد و کل حرفا رو گذاشت کف دست قوم شوهر چ جنگی شد خدا میدونه.... 

خسته نباشید. جاری هر چقدر ک خوب باشه دلسوز نیست. ازین ب بعد دیگه هیچی از خونواده شوهرت پیشش نگو. از ...

باشه مرسی عزیزم ولی جاریم خیلی تاکید می‌کنه به کسی نگین اون بیشتر از من. میترسه در صورتی که من کاری نکردم 

ولی خیلی میگه 

باشه مرسی عزیزم ولی جاریم خیلی تاکید می‌کنه به کسی نگین اون بیشتر از من. میترسه در صورتی که من کاری ...

میدونم ک تاکید میکنه. چون اونهم از همین چیزایی ک برات گفتم میترسه از جانب شما. ولی کلا شما دیگه چیزی نگو پیشش