2777
2789

من چند تا پیج دارم تو اینستا که نوزاد دارن همشون فقط چند روز اول شیر خودشونو دادن الان شیرخشک میدن کلا ب بچه

چرا اکثرا خانوما نمیخوان شیر خودشو بدن  همیشه سواله برام 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا من دوست دارم بدم نمیدونم چرا بچه هام یه سینمو نمیگیرن هم اولی هم الان دومی یکی رو بعد دوماه نگرفتن خشک شد اون یکی هم شیرش کمه مجبور بودم بعد شیش ماه کمکی شیر خشک بدم اون یکی هم الان فوق العاده کم شیر شده

من اول ماه سوم هستم خیییییلییی کم لکه بینی قهوه ای سیاه دارم کسی بوده اینجوری باشه یبارم اول هفته هفتم اینجوری شدم 

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 

موعد پریودیمم دیروز بوده از دیروز شروع شده لکه ها میترسم واقعا

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 
فکر میکنن اندامشون خراب میشه یا واسشون ضرر داره در صورتی که کاملا برعکس هست 

خب بچه گناه داره ویتامین های مصنوعی بهش بدن

بنظر اینا مادر بدونشونو بجا نمیارن بدون دلیل شیر ندن ک یوقت سینشون اویزون بشه

چه خوب چیکار کردی ؟ ب منم یاد بده  چه چیزایی باعث میشه شیر مادر زیاد بشه  و خوب باشه  ...

عزیزم من هروقت برنچ میخورم شیرم زیاد میشه فوران میکنه اب قلم. پاچه. ابگوشت .دلستر

چایی اب زیاد میخورم

عزیزم شاید خوب نتونستی بگیری بچه زدهرشده از اون یکی سینت

نه والا هر دوشون اینجور بودن اون یکی از اول شیرش کم بود از بس هم کم گرفتن خشک شد این یکی شیرش بهتر بود اونم با انواع شیر افزا سر اولی بعد شیش ماه شیر این یکی کم شد سر دومی خیلی زودار چون یه جراحی اورژانسی داشتم و بدنم ضعیف شد.الان 9 ماهشه شیرم خیلی کم شده ولی همینم باز به زور بهش میدم نمیگیره به زورم که میذارم دهنش گاز میگیره

عزیزم من هروقت برنچ میخورم شیرم زیاد میشه فوران میکنه اب قلم. پاچه. ابگوشت .دلستر چایی اب زیاد میخو ...

ماشاالله چه خوب 

من البته هنوز باردار نیستم گفتم اگر چیزی هست که وقتی حامله بودم بخورم 

خدایا شکرت