2777
2789
عنوان

از شغلم خسته ام

961 بازدید | 38 پست

واقعا نای ادامه دادن ندارم. صبح که میرفتم چشمام به آسمون بود خدایا من کی خلاص میشم؟ من میخوام خودم صبح پیش بچه هام بخوابم نه یه غریبه بیاد بدو بدو بره تو اتاق خواب بچه ها پتو بکشه سرش لالا کنه. من پاهام نای رفتن نداره. دستام کرخت و بی حاله. دلم فضای خونه رو میخواد نه خیابونهای شلوغ و درد و دم با ماسک برم بیام 😭😭😭😭 برام دعا کتید (قانون بازنشستگی هم که دو سال گذاشتن رو سنوات خدمتی ایییییی خدااااااا) 😭😭😭 

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
شغلت چیه مجبوری مگه استعفابده خب

آره مجبورم ۱۹ سال کار کردم براشون نمیتونم استعفا بدم باید بازنشست شم

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درکت میکنم با تمام وجودم منم خسته ام خیلی حالا من مجردم این اوضاعه😂😂

تنبل 😥🙄

عزیزم سن بازنشستگی ٢ سال اضافه شد سنوات اضافه نشده  چند روز نمیتونی مرخصی بگیری ؟ یه استراحتی ...

هر دوش اضافه شد عزیزم. که من هیچکدوم از دو شرط سن و سنوات رو پر نکردم هنوز

تنبل 😥🙄

کاش من الان جای تو بودم،نمیدونی چقد آرزومه یه شغل داشته باشم

بزرگترین ضعف زندگی من  همین شاغل نبودنه،روز و ساعت نیست بهش فک نکنم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

سال دیگه خودتون رو بازخرید کنید

مرسی از پیشنهادت بازخریدی یعنی سوزوندن تمام سالهای جوونیم

کاش من الان جای تو بودم،نمیدونی چقد آرزومه یه شغل داشته باشم بزرگترین ضعف زندگی من  همین شاغل ...

عزیزم شعل خوبه اما به قول معروف همه چیز میشود لکن به خون جگر شود