2777
2789
عنوان

ب نظرتون عاشقم شده عایا؟:/

152 بازدید | 14 پست

اقا ما حدودا دوسال پیش (تو محله ای زندگی می کنیم که همه همو میشناسن از بچگی و اینا)خب یع پسره سر کوچمون با هم محله ای ها اینا وایمیستن سر کوچه بعد منم همچین ادمی نیستم ک بخام رل بزنم یا اصن ب کسی نگاه کنم با اینکارا همیشه مخالف بودم و هستم اون ب من خیلی نگاه میکرد اما من ب اون ن وای دورا دور چرا نگاش میکردم بالاخره یع مدتی اصن نگاه هم نمیکردیم تا اینکه الانم اونم مث من شده ینی اگه نزدیک بهم باشیم نگاهی نیس اما یکم از هم دور میشیم  دورادور نگاش میکنم میبینم ک از من چشم برنمیداره 

ب نظرتون حسی داره اصن ب من یا من زیادی حساسم 

گریه‌ی‌روح‌اشک‌چشم‌نداره🥀🫀

فضوله

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه جوریم که اگه یکی یه نیم نگاهمم بکنه فک میکنم عاشقم شده 🤭😂😂

از نظر منم قضیه تو جوریه که عاشقات شده ☺️👌😍😂

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز 
حسی نداره که بخواد باهات ازدواج کنه اگه میخواست تو این دوسال یه کاری میکرد  بیشتر این نگاه ها ...

اما شوهر خالم ب مامانم گفته بود ک منو ب همسایه هامون نده و من فک میکنم چون با اون خانواده خیلی دوسته منظورش ب اونه

گریه‌ی‌روح‌اشک‌چشم‌نداره🥀🫀
خندم گرفت 😂

😂

نه ولی خب دو نفر هستند واقعا عاشقمنا

یکیشون انقدر ضایع بازی در میاره همه فهمیدند 🤦🏻‍♀️منم محلش نمیدم اصلا به رومم نمیارم دوستم داره 😂😂😂

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز