2777
2789
عنوان

برنج قهوه ای

180 بازدید | 6 پست

سلام. چطوری بپزمش؟ میگن سفت میشه

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
دمی بزار عزیزم .من دمی میزارم عالی میشه 

بی زحمت توضیح میدی که چطوری میپزیش؟

چه مقدار آب میخاد؟

چقدر دم بکشه؟

پلوی ساده یا مخلوط؟

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برنج قهوه ای باید حداقل ۷ ۸ ساعت خیس بخوره. اول هم با ابجوش بزار خیس بخوره

بعد موقع پخت من کته میکنم؛ اب بیشتر باید بریزی از برنج سفید و زمان پختش هم بیشتر. البته زیاد هم اب نریزا. از برنج سفید کمی بیشتر

چی بگم که سکوت بهتره...
مزه اش خوبه؟

من خوشم میاد مزه لذیذی داره 

البته اگر خوب پخته بشه چون اولین بار شاید سفت و نپخته دربیاد ولی سری های بعد خوب میشه. خیلی باید خیس بخوره

یه نکته دیگه هم هست این که خاصیتش خیلی بیشتر از برنج سفیده و چاق هم نمیکنه 

چی بگم که سکوت بهتره...
من خوشم میاد مزه لذیذی داره  البته اگر خوب پخته بشه چون اولین بار شاید سفت و نپخته دربیاد ولی ...

آره خیلی درمورد خاصیتش شنیدم اما فکر می کردم مزه اش خوب نباشه این بود که رغبت نکردم بخرم.عزیز کیلویی چند خریدی؟