2777
2789

بچه ها قبلنم گفتم من طبقه پایین مادر شوهرم اینا میشینم چند وقته پیش مادرشوهرم رفته بود پیش دخترش دیروزم قرار بود برای ناهار برسن منم گفتم براشون ناهار درست کنم خلاصه از ۶ صبح بلند شدم و رفتم بالا چون دخترم خواب بود نمی تونستم آشپزی کنم حسابی هم غذا درست کردم

موکت توی آشپزخونه کنار ضرفشور خیلی بد شده بود با خواهر شوهرم از شهرشون یه گلیم فرش دو متری خریده بودن 

البته فرش آشپزخونه هم از اون فرش قرمز های قدیمی بود بماند که اونم داغون شده بود چون حداقل برای بیست ساله پیشه

خلاصه منم به مادرشوهرم گفتم مامان جان باید این فرش رو هم عوض کنیم 

واقعا قصد بدی نداشتن😥

در حد اینکه نظرمو بدم

مادر شوهرمم یه نگاه خیییییییییلی بد خیییییییلی بد بهم کرد البته معلوم بود پشت این نگاه بد یه عالمه فحش و ناسزا خوابیده بعد گفت من پول نون ندارم تو میگی بیا فرشت و عوض کن

همونجا خیلی برای خودم متاسف شدم از صبح تا حالا با وجود اینکه من برای کنکورم دارم میخونم ولی اینهمه وقت گذاشتم وآخرش اینجوری شد......

بعدشم بهم گفت نیاز نبود اینهمه غذا درست کنی...🤐

بیا نجنگیده نبازیم ..........خب؟  

همیشه همینه 

نکن نا وظیفت نشه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی ندارن چرا تو روشون میزنی؟

نمیدونم درسته یا نه منم یکی بهم میگه فلان چیزتو عوض کن و... بدم میاد مث مادرشوهرت

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

آره....

یا من ولخرجم یا اونا بی لیاقت

مبتلا به سندرم سلنوفیل🌙این کاربری متعلق به شوصون نفر میباشد....پس اگر دیدید کاربر فازش مشخص نیس و انگار دَوا (مواد مخدر) زده و هر دقیقه فازی میگیرد نگران نباشید... این طبیعیست!    ❤منو بهروز یه تیمیم بدون هم یتیمیم❤💙پایدار تا پای دار💙             ومن شر حاسدن اذا حسد مخصوصا اقدس ور پریده🧿متاهل و متعهد بهروز جان!! با آنکه میدانم هیز... چشم چران... تهی دست... فقیر... معتاد،خمار، هستی. با انکه میدانم با اقدس به من خیانت کردی😭💔امــا هنوز هم دوستت دارم. مرد من سایه ات کم نشود از سر من...... شاید تو راست میگویی و این ها همه حساسیت های بارداری هستن.... ولی این را بدان که من عاشقت هستم و اگر به تو گیر میدهم به خاطر عشقی است که در جانو قلبم زده ای.... تو چیز هایی را می بری و دیگر پس نمی دهی.!  نامــرد فکر نمی کنی من قلبم را نیاز داشته باشم؟. 😪💔   همیشه تو را درک میکنم...من درک میکنم که چه زجری میکشی به خاطر این فقیر بودنمان....من درکت میکنم که به خاطر این دنیای نامرد دس به کشیدن هروئین....کوکائین....شیشه....کپسول...بنگ...علف و مخلفاتش میزنی😭💔 ولی امید دارم که خوب میشی وسایه اقدس ازسرزندگیمان کم میشودنگران دوقلوهایمان نباش ب دنیا آمدند❤ولی سایه اقدس هنوزمم هس و کم نشده. عوضی بچهامم بردن روی اون و قیاقه هاشون شبیه اونه. بهروزم تو فقط تو کمپ مراقب خودت باش🧿🧿timtima

عزیزم ناراحت نشیا 

ولی خودت رفتی غذا پختی. ازت که نخواسته بودن.

نظرت رو هم رک گفتی ازت که نپرسیده بودن.

خیلی ها خوششون نمیاد عروس بیاد توی حریم خصوصیشون.

خیلی ها اصلا تمایل به صمیمیت با عروس ندارن.

اصلا شاید موذبن شما باهاشون توی یه ساختمونید.

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
وقتی ندارن چرا تو روشون میزنی؟ نمیدونم درسته یا نه منم یکی بهم میگه فلان چیزتو عوض کن و... بدم میاد ...

دقیقا

رک بودن یعنی در مورد مسائل مربوط به خودت نظرتو  صادقانه بگی اما گستاخی یعنی در مورد مسائل دیگران نظرتو بگی.

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
رفتار شما اشتباه بوده/با اینکه منظوری نداشتی🌷

نه عزیزم کلا فرش آشپزخونه داغون شده بود بعدشم رفتن یه گلیم فرش خیلی شیک خریدن گذاشتن کنار یه فرش قرمز قدیمی پاره والا من گفتم اگه عضو بشه بهتره

عروس ما هم همینطوره همیشه در مورد همه چیز نظر میده.

سفره نو چرا نمی خرید؟ 

استکاناتونو عوض کنید.

پا میشه میره سر خود کابینتای مامانمو مرتب می کنه فکر میکنه لطف کرده. 

ولی بنظرما داره توی حریم خصوصی زندگی مادرمون وارد میشه.

مادرم از دستش کلافه ست ولی چیزی نمیگه

عزیزم ناراحت نشیا  ولی خودت رفتی غذا پختی. ازت که نخواسته بودن. نظرت رو هم رک گفتی ازت که نپر ...

نه اتفاقا اصلا ایتجوری نیستن که بدشون بیاد ولی خب اونم نباید همچین برخوردی می کرد