عشقآبنبات مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1983 عنوان متاهلهای گرامی بیاید بگید همسراتون چقدر شبیه کراشای قبل ازدواجتون هستن 158 بازدید | 21 پست اسم کراشاتونم بگید معروف باشه تو نت میزنم بیاره ها من به توان تو رسیدهام💑 اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم / وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است 1400/09/18 | 14:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 79979 خیلی وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
sannam عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 18210 حالا شوهرا همشون شکل محمدرضا گلزاره حالا که اومدی امضامو بخونی میشه برای بهبودی بیماریم دعا کنی؟هشت ساله درگیرشم
هلوجون عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 5460 یکی هست تو دانشگامون هم رشته ای هستیم و اون دانشجو ارشد یا دکتراس دقیق نمیدونم اون کراشمه😅🤦🏿♀️ تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋
خوشمل_چی_سابقتونم عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 9360 هنوز نشده 😂💔 🚫درخواست دوستی قبول نمیکنم.😊🌻هرگز نخوری غصهی حرف دگران را/گور پدرهر که بخواهد بدمان را😎💛🌻
almabanoooo عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 15834 کراش قبلم معروف نیسولی خب جفتشون بورن میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
loosnonor عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 16701 من کراشم بیل کلینتون بود با انریکه شبیه هیچکدام ولی خوش تیپه
عشقآبنبات مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1983 برادپیت و دیکاپریو دو کراش من هستن باشه آجی ولی تو مجردی باید فعلا رو قانون جذب کار کنی من به توان تو رسیدهام💑 اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم / وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است
عشقآبنبات مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1983 بچه ها شوهر شبیه کراش نه کراش شبیه شوهر من به توان تو رسیدهام💑 اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم / وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است
rahaaaa123 عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 13402 باشه آجی ولی تو مجردی باید فعلا رو قانون جذب کار کنی من آجی متاهلم🤣🤣🤣 گناه من سادگی بود .
عشقآبنبات مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1983 خیلی خب گفتم که اسم کراشاتو بگو ببینم شوی تان چه شکلیه البته اگه دوس نداری نه ولی اینجا کلا تاپیک فضولی استارتره من به توان تو رسیدهام💑 اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم / وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است
عشقآبنبات مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1983 من آجی متاهلم🤣🤣🤣 اوا پس مبارکه حالا واقعا شبیه هستش به اینایی که گفتی چند درصد؟ من به توان تو رسیدهام💑 اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم / وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است
jodiabottt عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 1313 من روکسی کراش نداشتم ولی تقریبا همون چیزهایی که تو ذهنم بود نصیبم شد
pro_max عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 2007 تنها شباهتشون اینه که جفتشون ریش دارن😐😂 کاربریه ، نمیدونم چندم😐 دیگه شماره ندارم بیام با شماره خالم اومدم🩹