2777
2789

تعریف کنین یخورده ادرنالین خونمون بره بالا😅

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم خونشون همزاد داره

یه روز از خواب لند میشه می بینه مادرش داره میره خرید .دوستم میره صورتشو میشوره می ره اشپزخونه صبحانه بخوره بعدش می بینه مادرش داره ناهار درست می کنه

مشتی هستی   ملوان کشتی هستی
دوستم خونشون همزاد داره یه روز از خواب لند میشه می بینه مادرش داره میره خرید .دوستم میره صورتشو میش ...

احتمالا دوبار بیدار شده یبار واسه صبونه یبار واسه ناهار😐

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
راجب جن زیاد برام گفتن اطرافیانم خیلی دیدن🥰

خواهر منم جن و روح زیاد میبینه🥲

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
دوستم خونشون همزاد داره یه روز از خواب لند میشه می بینه مادرش داره میره خرید .دوستم میره صورتشو میش ...

این خیلی بدهه🥲

ترسناک تر از ۳شب به بعد تویه اتاق خالی روبه روی آینه  نیس😑

این خیلی سم🥲😬

احتمالا دوبار بیدار شده یبار واسه صبونه یبار واسه ناهار😐

نمی دونم ولی می گفت مثلا شب که خوابیم یوهو یکی می زنه رو پاهام بلند میشم می بینم کسی نیست صبح که بلند می شم میبینم جای دست روی پاهامه

مشتی هستی   ملوان کشتی هستی
نمی دونم ولی می گفت مثلا شب که خوابیم یوهو یکی می زنه رو پاهام بلند میشم می بینم کسی نیست صبح که بلن ...

یاخدا😐😑

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
من نگاه میکنم چیز خاصی نیست گاهی اتاق هم تاریکه فقط نورگوشی را روشن میکنم 

فکر کن تو حال خودتی یهو دست و پاتو تکون بدی تو ایینه ببینی ادم قشنگ لمس میشه اون لحظه😐🥲