2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوام چهارمغزبخرم تخمه هم جدابزارم.ولب نمیدونم چندکیلوکافیه ک کم نیاد

نمی‌دونم عزیزم 

ما امسال بخاطر بچم خونه خودمون میمونیم و مهمونم دعوت نمی‌کنیم واسه خودمون فقط می‌خریم در حد دونفر 

هشت نفر زیاده ولی سعی کن مدیریت کنی بیشتر نشه 

باید مدیریت کنی  اگه کیکم بخواین بگیرین و اجیل و میوه ممکنه بزنه بالاتر از یه تومن

اره خیلی همه چیزگرون شده واقعا

الان یه کیک کم کم ۲۰۰تومنه.

شکلات کیلو۱۵۰

من دیروز 200تومن 4مغز خریدم اندازه یه ظرف یه کیلویی ماست شد خیلی شد تازه نصفشم بخشیدم😂چون بمونه خراب میشه دادم.خواهرم 

بادام.پسته فندق بادام زمینی بادام هندی(که اینو همشو جدا کرد خواهرم نامرد😂)

خواستم بگم اگر خواستی بگیری برو از اجیل فروشیای بزرگ و خوب بخر که قیمت الکی ندن بهت اونقدم نترس زیاد نمیشه

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
من دیروز 200تومن 4مغز خریدم اندازه یه ظرف یه کیلویی ماست شد خیلی شد تازه نصفشم بخشیدم😂چون بمونه خرا ...

باردارم مجبور بودم بخرم برای مهمونی و اینا نیست 😅

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
بنظر من لزومی نداره حتما آجیل بخری تو این گرونی اجیل نباشه هم اتفاقی نمیفته میتونیتنقلات دیگه ای جای ...

اخه ماهرسال خونه پدرمیم بابام اجیل وهمه چیزمیخره

امسال ب پیشنهادهمسرم مادعوت کردیم.زشته بدون اجیل

چهارمغزدیروزدیدم روش قیمت زده بودکیلو۳۵۰ بنظرت چندکیلواجیل کافیه

بیخیال بابا چهارمغز چیه بنظرم همه مزه ش به تخمه خوردنه اونشب یکم تخمه قاطیش کن نیم کیلو چهار مغز بگیر

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

داری شوخی میکنی؟؟ 

واسه ۸ نفر میخوای چند کیلو بخری؟؟ 

یا داری بیخودی پز میدی یا تا حالا آجیل نخریدی که نیمدونی واسه ۸ نفر چقدر کافیه

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏

خودت برو بخر تو خونه تفت بده بزار تو فر اتفاقا تازه تر و خوشمزه ترم هست من خودم درست میکنم مثل بیرون میشه بزار تو فر یا تستر هر کدوم که داری 

داری شوخی میکنی؟؟  واسه ۸ نفر میخوای چند کیلو بخری؟؟  یا داری بیخودی پز میدی یا تا حالا ...

ما معمولا خونه خودمون یا داداشم هستیم همه چی تقسیم میکنیم که همش نیفته گردنه اونی که مهمونش هستیم بعدم اونشب مگه آدم چقد میتونه بخوره

سلام به پستام سر بزن بشقابهای سفالی زیبایی داریم💚👉

بهترین و ماندگارترین هدیه هارو از ما بخواین💝🎁

نصف قیمت بازار👌

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙