2777
2789

دوست عزیز پیچش دل و دور ناف در اوایل بارداری بخاطر کشیده شدن عضلات شکمی و پرخون شدن رنگ ها و تطابق بدن با هورمون hcgهست وخطرناک نیست.

با فریبا رحیمی کارشناس زنان وزایمان ومشاور اختلالات جنسی سوالات خودتون رو در اپلیکیشن مشورپ بصورت ۲۴ساعته بپرسید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوست عزیز پیچش دل و دور ناف در اوایل بارداری بخاطر کشیده شدن عضلات شکمی و پرخون شدن رگ ها و تغییر مکان روده ها واندام های داختلی بدن و تطابق بدن با هورمون hcgهست وخطرناک نیست.

با فریبا رحیمی کارشناس زنان وزایمان ومشاور اختلالات جنسی سوالات خودتون رو در اپلیکیشن مشورپ بصورت ۲۴ساعته بپرسید.

خونریزی عزیزم اصلا به چیای منفی فکر نکن اروم باشه همه چی خوبه بلاخره ی موجود زنده داره تو بدنت رشد م ...

ببخشید ی سوال دیگه هم دارم.زیر شکمم درد خفیف دارم مثل دردی ک قبل پریودی دارن ولی این دردش خفیف تره.سمت راست شکمم هم ی نقطه هست که خیلی تیر میکشه خیلی

ببخشید ی سوال دیگه هم دارم.زیر شکمم درد خفیف دارم مثل دردی ک قبل پریودی دارن ولی این دردش خفیف تره.س ...

تا بچه جای خودشو بگیره یکم این حسارو داری هنوز اولشی خیلی کار نکن در حد معمول سنگینیم برندار مدامم به این فکر نکن نکنه چیزی باشه به خودت این اطمینان بده ک تو دلیت خوبه فقط چون داره هرروز رشد میکنه مامانش کمی اذیت میشه