2777
2789

سلام دوستان 

من چند ساله گواهینامه گرفتم رانندگی نمیکردم میترسیدم، اردیبهشت سه چهارجلسه با مربی خانوم رفتم چون بهش گفتم مهم نیست چند جلسه بیام ده جلسه یا بیست جلسه،  فکر کنم الکی خیلی ایراد نیگرفت و اصلا اصولی توضیح نمیداد تا جلسات بیشتری بردارم، بعد دیگه فقط با شوهرم از جاهای خیلی خلوت شروع کردم تا کم کم جاهای شلوغ و بازار و.. 

تنها فقط جمعه ها نشستم یه مسیر تکراری رو، 

یکبارم شنبه گذشته تنها برداشتم همون مسیر رو، تقریبا شلوغ بود. 

امروز میخوام برم جایی سمت بازار، نمیدونم با ماشین برم یا آژانس بگیرم، میخوام قبل از ساعت پنج برم که خلوت باشه اما برگشتنی به شلوغی میخورم 

بنظرتون بردارم یا نه؟! 

اینم بگم خیلی وقته با شوهرم که میریم بیرون من میشینم پشت فرمون. پارکم خوب نیست چون تمرین نکردم ، فقط پارک چهل و پنج سانت و پارکینگ خودمون رو بلدم (با اینکه سخته) . میترسم خیلی ☹️ 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو ‌ ک ترست بریزه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

ساعت ۶ به بعد بدجور ترافیک میشه

حتی منی که ۴ساله مدام پشت فرمونم توداخل شهر باز میترسم گاهی

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
آژانس 

واقعا؟ 

نزدیکه شیش ماهه با ماشین خودمون دارم رانندگی میکنم 

کنار همسرم تو شلوغی و ... 

پس کی میتونم تنها برم!؟؟؟؟ 🤔 😕

سمت بازار شلوغه با آژانس برو یه بار که جای خلوت خواستی بری ماشین ببر

میگم چندبار جاهای خلوت برداشتم 

شنبه هفته گذشته هم یه کم شلوغ بود نشستم 

امروز نرم یعنی؟ 

البته بگم من خیلی تو شلوغی نمیخوام برم ، بعنی یه جا مدنظرمه پارک کنم پیاده برم دور بزنم کارمو انجام بدم

اگه میخوای راه بیفتی باید بری دیگه پس از همین امروز شروع کن خدا به همراهت

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين