توپک نارگیلی، یک شیرینی خوشمزه و ساده است که با چند مادهی اولیه در خانه و به راحتی قابل تهیه است.
مواد لازم 👇
شیر عسلی: نصف یک قوطی
پودر نارگیل: یک و نیم پیمانه
پودر هل: یک قاشق چایخوری
بادام درختی: ۴ قاشق غذاخوری
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
برای تهیهی این توپک نارگیلی خوشمزه، در مرحلهی اول پودر نارگیل را درون تابه ریخته و با حرارت ملایم، مداوم هم میزنیم تا کاملا تفت داده شود و تغییر رنگ بدهد.
بعد از اینکه پودر نارگیل تفت داده شد، شیر عسلی و گلاب را به آن اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم
بعد از اینکه پودر نارگیل و شیر عسلی را کاملا با هم مخلوط کردیم، به مدت چند دقیقه روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مداوم هم میزنیم.
در این مرحله، مخلوط آماده شده را درون ظرف ریخته و به آن پودر هل و بادام درختی خرد شده را اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم. سپس به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا قابلیت فرم گرفتن داشته باشد
بعد از اینکه مواد را از یخچال خارج کردیم، به اندازهی یک قاشق غذاخوری از مواد را برمیداریم و کاملا گرد میکنیم.
در مرحله آخر توپکهای نارگیلی را درون پودر نارگیل قرار میدهیم و کاملا به پودر نارگیل آغشته میکنیم.
این توپکها را میتوانید درون ظرف دربسته و در یخچال نگهداری کنید.