من این روش از مادربزرگ خدابیامرزم یاد گرفتم
با بقیه فرق داره
مرغ به هر روشی که دوس داری بپز
من خودم یا سرخ میکنم بعد یکم ابپز
یا ته قابلمه را پیاز میچینم با یکم روغن و مرغ ها را میزارم روش یکم نمک و فلفل یا زنجفیل هم میزنم و آب نمی ریزم پ در قابلمه را میزارم و شعله ی خیلی کم به مدت زیاد که خودش آب بندازه و تو آب خودش بپزه تا آبش بخار شه و رو همون پیازها سرخ بشه
خب حالا میریم سراغ اصل کاری
زرشک ها را بشور و تو روغن با حرارت کم سرخ کن
زرشک زود میسوزه حواست باشه
در حین سرخ شدن چند قاشق شکر بزن
و بزار زرشک ها باد کنه
برنج ابکش کن
چند تا کفگیر برنج چند تا تکه مرغ زرشک ها همه را لایه لابه بزار تو قابلمه
زعفرون از قبل دم کرده را بریز رو برنج (زیاد باشه)
بزار دم بکشه
نوش جان
اگه پختی بهم بگو دوس داشتی یا نه
زرشک و زعفرون زیاد باشه شکر یادت نره