bano_khaki مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 11100 عنوان وسواسیا سوال شرعی دارن بیان 1319 بازدید | 87 پست سلام بفرمایید 💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛. و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴ 1400/09/11 | 00:57 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
السا۶۷۴۵۶۶۷ عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 14889 کسی که نذر کرده اما نذراشو هیچکدومو ادا نکرده چیکار کنه؟یادش رفته همرو صیغه فارییشم گفته باشه؟
مامانzآتوسا عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3585 ببخشید من روزه های قضایی داشتم یا نداشتم یادم نیسد الان فقد میدونم دوسال برا دخترم که باردارو شیر میدادم خوردم الان اونایی یادم نیسد چ کنم مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸
bano_khaki مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 11100 کسی که نذر کرده اما نذراشو هیچکدومو ادا نکرده چیکار کنه؟یادش رفته همرو صیغه فارییشم گفته باشه؟ دقیقا خود نذر رو یادش رفته یا مقدارش رو 💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛. و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
السا۶۷۴۵۶۶۷ عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 14889 دقیقا خود نذر رو یادش رفته یا مقدارش رو بیشتریاش یادم رفته بعضیاش یادمه
bano_khaki مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 11100 ببخشید من روزه های قضایی داشتم یا نداشتم یادم نیسد الان فقد میدونم دوسال برا دخترم که باردارو شیر می ... سلام اگر مثل بین ۱۰۰تا روزه قضا یا ۲۰۰ تا شک دارید بنا بزارید ب مقدار کمتر ک تو مثال میشه ۱۰۰تاروزه هارو عمدا نگرفتید یا با عذر موجه؟دربارداری و شیردهی بخاطر ضرر برا خودتون نگرفتید یا بچه؟مرجعتون کی 💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛. و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
توسکا_67 عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 8847 عزیزم کسی که من نه میشناسمش از لحاظ اسم و ادرس و غیره و چه از نزدیک دیدمش اما به واسطه تعریف یک نفر غیبت کنم گناهه؟؟ آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
دخترغمگین_تنها عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 1724 کاشت مژه اونم ازپایین پلک وضو یا غسل نمیوفته؟(سوال یه دوسته نه خودم) همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...💔
bano_khaki مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 11100 وسواسی های نجاست و طهارت چطور باید خودشون رو درمان کنن ؟ باید به شک هاشون اعتنا نکننبه طور کلی نجس چیزی هست ک بشه قسم حضرت عباس ع خورد یعنی یقین وجود داشته باشه شک ها همه بی اعتبار 💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛. و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
bano_khaki مدیر استارتر عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 11100 عزیزم کسی که من نه میشناسمش از لحاظ اسم و ادرس و غیره و چه از نزدیک دیدمش اما به واسطه تعریف یک نفر ... اگه طرف مقابل اون شخصی ک دربارش حرف میزنید رونمیشناسه ندیده حتی صداشم نشنیده عیبت نیست 💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛. و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
791733 عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 946 باید به شک هاشون اعتنا نکنن به طور کلی نجس چیزی هست ک بشه قسم حضرت عباس ع خورد یعنی یقین وجود داشته ... زنده باشی گلم
maryamiiiiiiii عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 1384 باید به شک هاشون اعتنا نکنن به طور کلی نجس چیزی هست ک بشه قسم حضرت عباس ع خورد یعنی یقین وجود داشته ... خب وقتی وسواسی بشی شک نداری هی میگی مطمعنم ❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
مامانzآتوسا عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3585 سلام اگر مثل بین ۱۰۰تا روزه قضا یا ۲۰۰ تا شک دارید بنا بزارید ب مقدار کمتر ک تو مثال میشه ۱۰۰تا ... نه بابا فوق اونایی یادم شده ده روز باشه نه عذر موجه داشدمهم بچه هم خودم شیر دهی شیرم کم بود برا اون نگرفتم بچمم ضعیفه اقای سیستانی مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸