2726

الان مثلا دارم لوبیا پلو درست میکنم

برای سرخ کردن لوبیا از کدوم استفاده کنم؟؟؟ 

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728

من فقط برای سرخ کردن مثلا شامی، کباب تابه ای، مرغ که سرخ میکنم از سرخ کردنی استفاده میکنم وگرنه این سرخ کردن ابتدای هر غذایی مثل همین لوبیا ،پیاز اینارو با پخت و پز درست میکنم

سرخ کردنی برای سرخ کردنه طولانی مدت مثل خلال سیب زمینی یا مرغ و ماهی هست که باقیش رو بعد اتمام کار اگر زیاد باشه و نسوخته باشه میتونی دوباره استفاده کنی وگرنه باید دور بریزی و توی غذا استفاده نکنی..برای سرخ کردن لوبیا از روغن سرخ کردنی استفاده نکن  ...برای داخل غذا از روغن معمولی استفاده کن روغن پخت و پز

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730