ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
من فقط برای سرخ کردن مثلا شامی، کباب تابه ای، مرغ که سرخ میکنم از سرخ کردنی استفاده میکنم وگرنه این سرخ کردن ابتدای هر غذایی مثل همین لوبیا ،پیاز اینارو با پخت و پز درست میکنم
سرخ کردنی برای سرخ کردنه طولانی مدت مثل خلال سیب زمینی یا مرغ و ماهی هست که باقیش رو بعد اتمام کار اگر زیاد باشه و نسوخته باشه میتونی دوباره استفاده کنی وگرنه باید دور بریزی و توی غذا استفاده نکنی..برای سرخ کردن لوبیا از روغن سرخ کردنی استفاده نکن ...برای داخل غذا از روغن معمولی استفاده کن روغن پخت و پز
خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی