2454
2553

من دوست دارم باشگاه برم و کلا تفریحم رو داشتم باشم  نه اینکه خیلی بی بند و بار باشما😑 

بعد من شنیدم کسی که رشتش تجربی باشه وقت سر خاروندن نداره  فقط باید درس بخونه  واقعا این طوره؟  اصلا نمیدونم به روحیاتم میخوره یا نه☹ پرستاری هم دوست دارم بیارم 

ریاضیمم ضعیفه  ولی تصمیم گرفتم تابستون روی ریاضی تمرین کنم     من چند سال سر درسم کم کاری کردم پشیمونم  آیندم خیلییی برام‌ مهمه چون گذشته و حال خوبی ندارم 

اگه تجربه ای دارین بگین بهم😊ممنون میشم

علاقه ات چیه؟

هرچی علاقته برو سمتش 

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤      

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

2564

تو سال کنکور معمولا باید مدام درس بخونی و استراحت خاصی نمیتونی داشته باشه مگه مثلا ماهی یبار با دوستات بری بیرون

اگه امروز شروع کنی، یه روز زودتر از فردا نتیجش رو می بینی✨
الکی جو میدن وقت سر خاروندن نیس:/ من تجربی ام همه نمراتمم بالاس

عزیزم مهم کنکوره نمرات مدرسه اهمیت اونقد زیادی نداره

اگه امروز شروع کنی، یه روز زودتر از فردا نتیجش رو می بینی✨
علاقه ات چیه؟ هرچی علاقته برو سمتش 

میشه بحث علاقه رو نکنید؟ من باید آیندم رو بسازم  آدمی هم نیستم که پدرم یا خانوادم پشتم باشن هیچکسو ندارم  

2456
تو سال کنکور معمولا باید مدام درس بخونی و استراحت خاصی نمیتونی داشته باشه مگه مثلا ماهی یبار با دوست ...

فقط از این میترسم   چون من کشش درس خوندن طولانی مدت ندارم  کم بیارم  

2568
مثلا زیست درسه مهمونه  من همیشه بالاترین نمره رو میگیرم بازار رو میرم تفریح رو دارم همش تو گو ...

هوشت بالاست گلم بعلاوه تمرکزت زیاده

بعضیا با ده بار مرورم باز نمیگیرن مطلبو چون نمیتونن تمرکز نکن

یعنی چی وقت سرخاروندن نداره😐 جنگه مگه؟ من حتی سال دوازدهم هم باشگاه میرفتم چه برسه به دهم و یازده ...

حتما درست خوب بوده من یکم سر درس خوندن کندم🤦🏼‍♀️

چقدر انرژی منفی😒

انرژی منفی نیست فداتشم 

حقیقته

بعلاوه اینکه فقط تلاش......و مثبت اندیشی 

و اینکه پرستاری خیلی عالیه 

به این فک کن چهارسال دیگه تو شهر خودت بیمارستان توی لباس پرستاری...

اوناییکه الان نمیبیننت چهارسال دیگه ببین چجوری بخاطر موقعیتت میان سمتت