2777
2789
اصلا متوجه نیست  بچه دومم باردار بودم تو ۹ ماه بارداری غذا و مرتب بودن خونا و اینا و رسیدگی ب ...

میدونم عزیزم 

مرد ها رو باید بهشون بگی چیکار کنن 

وگرنه هیچ مردی از جلوی خودش بلند نمیشه 

حالا بعضی مردها حرف گوش هستن و کار زن رو راحت میکنن 

بعضی ها هم لجبازن و باید سیاست خرج کنی 

شوهر منم همینطوریه 

ببین اخلاقش چطوره 

مثلا بهش بگو علی جان میشه زیر سماور رو روشن کنی ، بیام چایی دم کنم ؟؟

یا مثلاً ، علی جان ، سرپایی ، میشه برام یک لیوان اب بیاری ؟؟

کم کم شروع کن .حتی تشنه هم نبودی ، بگو تب بیاره 

بزار عادت کنه به کار کردن و اوردن 

یا الان که حامله ای سواری بگیر 

از زبان دکترت حرف بزن 

مثلا بگو دکتر گفته زیاد سرپا نباید وایستی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پیشنهاد  شما چه روش پیشگیری هست عزیزم؟

دکترم به من گفت کا... از همه اش مطمئن تره . قرص خوب جواب نمیده توی شیردهی به خاطر تغییرات هورمونی . طبیعی هم که اصلا مطمئن نیست 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
روش جلوگیریت چی بود

کاند‌ وم

چون بچه شیر میدادم قرص نمیخوردم

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
کاند‌ وم چون بچه شیر میدادم قرص نمیخوردم

وای خیلی بده ک هیچ روشی صددر100نیس

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
وای خیلی بده ک هیچ روشی صددر100نیس

بله

من همسرم خیلی ناراحت و عصبی شد.بحث سقط رو کشید وسط که بدترین دعوای زندگیمون رو کردیم

چون اصولا جفتمون آرومیم و با صحبت قضیه رو حل میکنیم.ولی اینو که گفت من خیلی آتیشی شدم...

من یه بچمو سر زایمان از دست دادم و بارداری خیلی سختی رو گذروندم.برای همین خیلی میترسه

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
بله من همسرم خیلی ناراحت و عصبی شد.بحث سقط رو کشید وسط که بدترین دعوای زندگیمون رو کردیم چون اصولا ...

منم بارداریم سخت بودالان بچم دوماهست شوهرم دلش بچه میخادبازم اگ حامله شم امکان نداره بذاره سقط کنم امامن کششوندارم

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
منم بارداریم سخت بودالان بچم دوماهست شوهرم دلش بچه میخادبازم اگ حامله شم امکان نداره بذاره سقط کنم ا ...

خیلی زوده

بذار حداقل هفت هشت ماه بشه

انشاءالله هرچی خیره رقم بخوره براتون 🤍

خیلی زوده بذار حداقل هفت هشت ماه بشه انشاءالله هرچی خیره رقم بخوره براتون 🤍

ممنون عزیزم

من تااخرعمرم بچه نمیخام

ممنون عزیزم من تااخرعمرم بچه نمیخام

تک فرزندی هم خوب نیست اخه

الان اولاشه

یکم بزرگتر بشه،انشاءلله نظرت تغییر پیدا میکنه