بعد عمری سال به این نتيجه رسیدم که عشق واقعی ادم فقط تشک پتو و بالشت ادمه میتونه باشه بقیه کشکن .♥️♥️ در حال حاضر دلم از همه گرفته حتی خدا... ۹۹.۹.۹ ۱۵ کیلو کم کردم و به همه فهموندم من هم می تونم لاغر شم بالاخر تونستم ۱۵ کیلو کم
امضارو بخون😶😂👇🏻 میشه اول از هر کاری برام یه صلوات بفرستی میدونم خسته ای ولی بفرست ممنون🥰🥰🥰تو پست های عکسی و چالش تگ شم مرسی اه😂😂😂😁😁امضای خودمه دوست دارم توش دراز بکشم🥲والا اختیار جاهای دیگرو نداریم اختیار امضامونو که داریم😎هی خانم یواش یواش دوست دارم به خدا،،،،دیونه نشدم دارم آهنگ گوش میدم😶😐😂😂آهای تویی که این امضارو میخونی تو هر شرایطی هستی بدون من از ته قلبم عاشقتم عشقم به هیچی فکر نکن امیدوارم هرچی زودتر مشکلت حل شه 😂و اینم بدو چه دیر یا زود این روزا میگذره♥️🌻.چیز دیگم یادم اومد مینویسم فعلا دارم لاک میزنم دستم بنده دستم😂💅💅سوال درمورد رشته های رزمی داشتین درخواست دوستی و پیام بدین😊 سلامتی دریا که اسمش دخترونس ولی کارش مردونس هرکی از هدش بگزره غرغش میکنه😎🤞🤟
اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀 این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
خیلی بی ادبه منم ناراحت شدم از این حرفش واقعا با اینکه با من نبود خیلی زشته اینجوری حرف زدن
🤣🤣راجب اسم یه توضیح ریز بدم دوس دختر نوشتم که مشخص شه مونثم و مذکر نیستم چون حس میکردم نی نی یارا خانومن این کلمه رو نوشتم 🤣🤣🤣با تشکر دیگه سوال نکنین😂😁