2581
2632
عنوان

درخواست همسرم🤔

2289 بازدید | 80 پست

ما تو عقد هستیم و انشاالله دو سه ماه دیگه میریم خونه خودمون، پدرشوهرم مریض احواله و همسرم به شدت نگران حال ایشونه، حالا از من درخواست کرده خونوادش بیان طبقه بالای ما که نزدیکش باشه و یکم از نگرانیش کم بشه

شما جای من باشین چیکار میکنین؟ قبول میکنین یا نه؟ 

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)

اگر همیشگی نیست،اره

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603
2640
اگه دخالتگرن نه 

دخالت گر نیستن ولی بهش میگم هر کاری کنیم نمیتونیم رفت و آمد و حرف رو کنترل کنیم، نمیشه که کلا قیدشونو بزنیم بالای سرمونن مثلا

2456
باید ببینی چطور ادمی هستن اگه خوبن چرا ک نه  میتونی از الان خودت رو تو دل همسرت بیشتر جا کنی& ...

اتفاقا انتظار داشت بگم آره بیان، منم گفتم نه و خیلی ناراحت شد🥺

بله ،حتما، خوشبخت بشی دوست عزیزم🥰😘 

گرچه نزدیک بودن به خونواده شوهر سختی های خاص خودشو داره و میطلبه که مدیریت کنی رابطه تو تا به مشکل نخوری، ولی با توجه به بیماری پدرشوهرت خیلی کار خوبی می کنی اگه راضی به اینکار باشی 

خدمت به پدر مادر رو خدا خیلی دوست داره، همین طور پرستاری از بیمار رو، پس دو برابر ثواب می برید😊

خدا به ایشون سلامتی بده. یه چیزی هم هستا، ممکنه پدره نگران باشه که حتما عروسی پسرشو ببینه. خدا بهشون سلامتی بده و دعای خیر خانواده ها پشت سرتون باشه. 

من خودم پیشنهاد دادم بیان تو ساختمون ما خونه بخرن❤ و اونام از خدا خواسته اومدن 😂 یه سال اول یکم تنش ...

عزیزززم😂 تو دیگه خیلی خوبی

اتفاقا منم غریبم تو شهرشون به نفع خودمم هست ولی نمیدونم چرا میترسم بخاطر زندگیم

2604