2737
2734
عنوان

میگو درست کردم خوب نشد چرا اخه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 55 پست
نه دیگه تخم مرغ و آرد وآرد سوخاریو باید تو سع تا ظرف بریزی اول بریزی بعد میگو رو اول تو تخم نرغ بزن ...

البته یه چی بگم دفعه پیش که مایع من سفت شده بود میگو فوق العاده شده بود

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

بکینگ پودر سه چهارم ق چ

نشاسته ذرت یک دوم پیمانه

آرد یک پیمانه

نمک یک چهارم ق چ

آب یک پیمانه 

ادویه هم دلخواهه مثل آویشن پاپریکا و فلفل 

این ترکیب عالی و سادست 

خوبم پف میکنه 

پیاز سیب زمینی میگو مرغ قارچ همه رو پفکی و خوشمزه میکنه


2731
2738
میگوهای شما خوب میشه ؟  طرز تهیشو میشه بگی

من نمک میپاشم روشون ی ساعت ک بوی بدش بره بعد میشورم،

اول پیازمو سرخ میکنم  بعد جعفری هم تفت میدم بعد ادویه هارو میزنم میگو رو اضاف میکنم نوک قاشق رب بعد زعفرون میریزم میزارم آروم بپزن

بنظرم جفری و زعفرون خیلی خوش طعمش میکنه

بعد برنج دم میکنم میریزم لا ب لای برنجم 

یا اگه اهل خونه خواستن بدون برنج ک البته اون موقع قاطی ربم یکم تمرهندی هم میزنم بهش

ای دریغا......  ای دریغا..... از جوانی .....از جوانی.....
بکینگ پودر سه چهارم ق چ نشاسته ذرت یک دوم پیمانه آرد یک پیمانه نمک یک چهارم ق چ آب یک پیمانه&nbs ...

آخه رو میگی وایمیسته  بعدشم تو ماهی تابه مواد از میگو جدا میشه  هرچقدرم مواد سفت باشه حس میکنم جدا میشه

چه باید میکردم؟

اگر میگو سوخاری میخاستی باید به تخم مرغ،فلفل سیاه و نمک میزدی و توی ارد سفید هم نمک و هر ادویه ای که میخواستی میزدی بعدش اول میگو رو میزدی توی تخم مرغ و بلافاصله توی ارد سفید غلطش میدادی دوباره میزدی توی تخم مرغ و در اخر هم توی آرد سوخاری 

روغن زیاد میریختی توی قابلمه زیرشو بلند میکردی گرم که شد میگو ها رو میریختی و زیرشو کم میکردی که خوب بپزه و قبل از اینکه بخای از روغن درش بیاری یک بار دیگه شعلرو زیاد میکردی که اردش خشک شه مثل رستورانی شه یعنی دورش نرم در نیاد

.
من امشب قلیه میگو داشتیم

چطوریه؟ 

میشه دستور بدی؟ 

میگو دارم فریزر درست کنم 

پلیز 

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
آفرین والا دفعه پیش که خمیر سفت بود خیلی خوشمزه شده بود


اسم خمیر بنیہ است حتے حلقہ پیاز هم داخلش مےزنن سرخ مےڪنن یاماهی ڪیلڪا

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگےست...دلم براےشما تنگ نمےشود🥺اللهم صل علے محمدوآل محمد وعجل فرجهم
آخه رو میگی وایمیسته  بعدشم تو ماهی تابه مواد از میگو جدا میشه  هرچقدرم مواد سفت باشه حس م ...

والا من درست کردم روغنت داغ باش غلظت موادتم شل نباشه تا زدیش تو مواد زودی بندازش تو روغن اگه داغ باشه زود پف میشه وا نمیره




2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز