این کرونا داره بعد پاشده رفته دوچرخه سواری😐 بعدش امروز کلا نبود الانم اومده عکس دوچرخشو فرستاده کلی هم قربون صدقه ی دوچرخش رفت بعدش منم گفتم من نمیتونم سوار شم اینم گفت چرا مگه فلجی گفتم نه دخترم نمیشه
بعدشم بیاید ببینین چی پیام داده بیشور😐😐😐
اقایون داداشایی که توی سایت هستن جا آباجی ماهستن😎سر به سر من نذارین تهش به دعوا و فوحش و در اخر لغو کاربری ختم میشه😀 وقتی یادم میاد کیا تو زندگیم واسم مهم بودن سرمو میگیرم بالا و تف میکنم تو آسمون تا برگرده تو صورتم:/حالا گیرم من لغو کاربری شم ؛ چی گیر تو میاد ها؟ کاربری چهار نفره هی نگین تاپیکه باهم فرق داره پس دروغه /: ایشششش
هرجا چراغی روشنه از ترس تنها موندنه... ای ترس تنهای من، اینجا چراغی روشنه💁آه هیدن فرزندم👶💞الیزابت با ساق شلواری 💙 ایلشاه ۷ ام💜زن پرنده lady bird💚سریره(همون که همیشه اولین کامنته)💘بچه مدرسه ای نمونه💓عذرا مثل جت نرو💖جودی77about💞کهـربا💛 (🌙🌹00)💝سوئیتر👑 (🌰84)🌹 الیزابت۸۱بنت🌸 عaسsaلl🍯 آسیاss💪 یکدانه هستش😎 دلبر اما جومونگ😈 (30📘)🎀 یه بچه مشدی🥪 لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393
اقایون داداشایی که توی سایت هستن جا آباجی ماهستن😎سر به سر من نذارین تهش به دعوا و فوحش و در اخر لغو کاربری ختم میشه😀 وقتی یادم میاد کیا تو زندگیم واسم مهم بودن سرمو میگیرم بالا و تف میکنم تو آسمون تا برگرده تو صورتم:/حالا گیرم من لغو کاربری شم ؛ چی گیر تو میاد ها؟ کاربری چهار نفره هی نگین تاپیکه باهم فرق داره پس دروغه /: ایشششش