2777
2789
عنوان

شامپو بدون سولفات

3313 بازدید | 12 پست

کیا استفاده کردن ؟  و البته کراتین هم نداشتن موهاشون .

تاثیری روی جلوگیری از ریزش مو داره 

نظرتون راجب شامپو بدون سلوفات ویتروس چیه ؟

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

خانوما کدومتون از این شامپو ویتروس استفاده کرده و راضی بوده 

و لطفا بگین کدون نوعش بهتره ؟

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

در همین حد میدونم که اگه کسی پوست سرش چربه، بدون سولفات بده براش. تمیز نمیشه کله ش

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
من میزنم موهام گره میخوره

ازاین شامپو 

یا کلا شامپوهای بدون سلوفات ؟

در همین حد میدونم که اگه کسی پوست سرش چربه، بدون سولفات بده براش. تمیز نمیشه کله ش

من چربه . 🙄 ولی خب ریزش دارم . خسته شدم . 

خانوما کدومتون از این شامپو ویتروس استفاده کرده و راضی بوده  و لطفا بگین کدون نوعش بهتره ؟

گلم این ساعت فکر نکنم خیلی کسی باشه. این سوالو سر شب بپرس. مثلا فردا سر شب

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
من چربه . 🙄 ولی خب ریزش دارم . خسته شدم . 

من از چند نفر شنیدم که پوست سر چرب با شامپو بدون سولفات، بدتر ریزش میگیره. ولی خودم تجربه نکردم. عزیزم این سوالو از یه دکتر بپرس

بزار چند تا پیج اینستا بهت معرفی کنم. دکتر داروسازن و جواب میدن. 

داری اینستاگرام؟؟ 

سولفات باعث ریزش مو میشه 

من سعی میکنم بدون سولفات بزنم ولی خوب قیمتاشون بالاس مجبورم بینش سولفات دار هم بزنم 

سولفات ماده ایه که توی وایتکسه باعث کف کنندگی شامپو میشه برا همین بدون سولفات ها کمترکف میکنن.این مارک که میگین نگرفتم ولی سی گل مخصوص بچشو میزنم خوبه بد نیست 

.دبگه یه مارک دیگه هم هست پرو استم سل ایرانیه 

سینره هم داره بدون سولفات

من از چند نفر شنیدم که پوست سر چرب با شامپو بدون سولفات، بدتر ریزش میگیره. ولی خودم تجربه نکردم. عزی ...

نه عزیزم . 

مطلبشونو بفرس برام بی زحمت 

دمت گرم خدا خیرت بده 

شامپو بدون سالفات واسه من خیلی خوب جواب داده. اگه برند خوب بگیرید نه تنها مشکلی پیش نمیاد بلکه به وضوح تاثیر مثبتش رو روی موهاتون میبینید. اگرم خواستید بیشتر درمورد همچیش بدونید این سایتی هست که من ازش استفاده کردم: https://hermocha.com/