2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی یک روز بعدتاخیر

78 بازدید | 8 پست

سلام من یه روز پری عقب افتاده ولی بی بی منفی هست.یعنی امکان داره مثبت شه یا الکی دل خوش نکنم؟کسی بوده اول بی بی منفی وبعدمثبت شه؟

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم

میگم من قرص جلوگیری خوردم الدی بعد الان دو روز قرص قطع کردم ولی پری نشدم بعنی حاملم؟ 

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
میگم من قرص جلوگیری خوردم الدی بعد الان دو روز قرص قطع کردم ولی پری نشدم بعنی حاملم؟ 

ن عزیزم بعد قطع قرص یه هفته فرصت هست تا پری بیاد 

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن عزیزم بعد قطع قرص یه هفته فرصت هست تا پری بیاد 

وای نگران شده بودم خدا خیرت بده

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 

خواهش میکنم عزیزم

یعنی هیچکس نیست جواب منو بده؟

یعنی هیچکس نیست جواب منو بده؟

منم این ماه دوز دوم واکسن رو زدم الان 4 روز عقب انداختم گذاشتم به حساب واکسن. تا 5 روز طبیعیه اینور اونور شدن پریود

یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏
منم این ماه دوز دوم واکسن رو زدم الان 4 روز عقب انداختم گذاشتم به حساب واکسن. تا 5 روز طبیعیه اینور ...

نمیدونم پس حتما واسه واکسنه ک عقب انداختم.حامله نیستم