2777
2789
عنوان

نماز شب خون ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 54 پست
حتما مژگان عزیزم تا خدا نخاد ابروی هیچ مومنی نمیره ابرو دست خداس ن بنده

ممنونم عزیزدلم، ان شاءالله،  ان شاءالله وجودِ همه پر از آرامش باشه.  خوش به سعادتتون  ان شاءالله که زندگیتون پر از آرامش و برکت باشه گلم.

اشکم در اومد با حرفت  

اره

فکر کن الان تو ی جاده ای ی چراغ دستته، ی کوله پشتی داری ک‌توش پر از کارهای خوبه، داری ب سمت خدا حرکت می کنی تو راه آدمهای مختلف و یا گناهکار و بی گناه دست یاری بهت دراز میکنن(همون طلب دعای خیر)، و تو از کوله پشتی سنگ های نورانی در میاری میذاری تو دستاشون

هیییییی

یادش بخیر

وقتی نیمه شب بیدار میشدم می نشستم تو حیاط ستاره هارو نگاه میکردم آسمون پر از ستاره بود

وقتی نمازشب میخوندم نور ماه میفتاد تو اتاقمون

منو ب کجاها بردی دختر...

دلم تنگ شد...بغضم گرفت

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره فکر کن الان تو ی جاده ای ی چراغ دستته، ی کوله پشتی داری ک‌توش پر از کارهای خوبه، داری ب سمت خدا ...

واییی چقدر ک رویایی هس نماز شب

چون تجربشو داری حقم داری دلت تنک بشه

خودمم تو نماز شب خیلی معجزها دیدم و شنیدم کاش بشه دوباره بشم اون ادم قبل واقعا خستم و بریدم دلمو هیچی خوشحال نمیکنه دلم خدا میخاد اونم تو دل شب ک همه خابن

لایک نکن خیرشو ببینی
واییی چقدر ک رویایی هس نماز شب چون تجربشو داری حقم داری دلت تنک بشه خودمم تو نماز شب خیلی معجزها د ...

میگم ک خدا خواسته ت

منم دعا کن

منم‌هوایی کردی دختر

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
سلام زهرا جان آره واقعا نماز شب هم شبیه نماز های دیگه هست منم خیلی دوست دارم شروع کنم چطوریه گلم؟

سلام الماس جون من مدتیه ک نمیخونم لیاقتشو از دست دادم

نماز شب ۱۱رکعته ۱۰تا ۲رکعتی داره ک نافله شب هستن

۲رکعت نماز شفع

و یک رکعت نماز وتر

دستورشو از نت بگیر قشنگ توضیح داده گلم

اگ خوندی واسه منم دعا کن خیلی گناه کارم بلکه خدا منو ببخشه.

لایک نکن خیرشو ببینی