2777
2789

یه بنده خدای سالها بچه دار نمیشد و درمان نمیشد..... نیمه شعبان تو مجلس مکتب ما نذر کرد مادرش برا دخترش که سال بعدو غذا با من و.... الان دوقلو داره یه دختر یه پسر... 

از کریمان سنگ میخواهیم ما زر میرسد در حرم😢

دوس داشتین خاطره بارداری و زایمانم تو تاپیکام هس بخونین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی چی به منم میگن خیلی فشارم همه طعنه  میزنن

ینی فقط برو در خونه امام زمان، امام وقته به وجود امام زمان تمام روزی افراد به دستشون میرسه حالا این روزی میتونه مادی، معنوی، علمی یا هر چی باشه ک توسط امام تقسیم میشه... براشون یه نذری کن برا نیمه شعبان میلادشون ان شا الله خدا دامنتو سبز کنه، اصلا با خودشون حرف بزن امام حی و حاضره و برای حرف زدن با امام گفتن که همینکه لبتو تکون بدی کافیه... اگر چیزی نذر کردی صیغه نذر هم حتما بخون باید بگی مثلا لله علی... ینی برای خدا بر من است فلان کارو بکنم اگه حاجتمو گرفتم، تو نت بزن صیغه نذر

ینی فقط برو در خونه امام زمان، امام وقته به وجود امام زمان تمام روزی افراد به دستشون میرسه حالا این ...

مرسی عزیزه دلم شد خبرت میکنم من تا عید اگه حامله نشم عید دق مرگم میکنن

مرسی عزیزه دلم شد خبرت میکنم من تا عید اگه حامله نشم عید دق مرگم میکنن

ولی ببین فقط خودتو به بی خیالی بزن خودتو تقویت کن اجیل جات بخور قبل اقدامت هم خودت هم شوهرت، اون روزای تخمک گزاریت هر روز ترشحت بیشتر بود اقدام کنین،یه دعاهایی هست مال قبل نزدیکیه اونا رو بخون... 

ولی ببین فقط خودتو به بی خیالی بزن خودتو تقویت کن اجیل جات بخور قبل اقدامت هم خودت هم شوهرت، اون روز ...

نمیدونم. الان ۵روزه ناشتا سیاهداته عسل میخورم میگن عالیه

نمیدونم. الان ۵روزه ناشتا سیاهداته عسل میخورم میگن عالیه

اره اون خیلی خوبه خصوصا برا مشکلات خانوما.... از ضعیفی بدنه معمولا که نمیگیره جفتتون تقویت شبن گوشت تو شیشه درست کن سردی جات کمتر بخورین، به شوهرت عرق کاسنی بده ایام قبل اقدام