2777
2789

سلام. موردی دیدین که توی سونوی قلب ، بگه ضربان داره .

دو سه هفته بعد بگن دیگه قلبش نمیزنه 

ولی اشتباه کرده باشن و به موقع بچه به دنیا بیاد؟ 

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2

نه متاسفانه 

از اول اول بگم براتون زخم خوردم سختی کشیدم له شدم دویدم دویدم خسته شدم راه رفتم نشستم باز دویدم به امید رسیدن ...... خیلی تلخ بود سراب خوشبختی آخرش هم نرسیدم که نرسیدم ،،  دعا کنید حداقل خوب بمیرم 

بله خواهرزنداییم بهش گفتن جنین قلبش نمیزنه میره سونوجای دیگه قلب بچه عین ساعت کارمیکرده بچه الان ۹سالشه

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر لقاح دیر باشه و پریود نا منظم باشه احتمالش هست 

من خودم جنین ضربان قلب نداشت تا ۱۱ هفته هم صبر کردم نشد درنهایت سقط شد 😔😔😔

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان بچه نداری؟

یک دونه دارم دومی بود تقریبا ۴۰ روز پیش سقط کردم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بله خواهرزنداییم بهش گفتن جنین قلبش نمیزنه میره سونوجای دیگه قلب بچه عین ساعت کارمیکرده بچه الان ۹سا ...

بله دقیقا من‌هم مشابه همین روتوی نزدیکانمون شنیدم ک گفتن قلب نمیزنه اما بچه سالم‌بوده

درتاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد
بله دقیقا من‌هم مشابه همین روتوی نزدیکانمون شنیدم ک گفتن قلب نمیزنه اما بچه سالم‌بوده

قبلش گفته بودن قلب میزنه ولی توی سونوی بعدی گفته بودن قلب دیگه نمیزنه؟

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
یک دونه دارم دومی بود تقریبا ۴۰ روز پیش سقط کردم

عزیزم من این ماه ماه دوم اقدام بودم پریود نشدم ۷ روز گذشت روز ۸ لکه بینی افتادم ....رفتم آزمایش دکتر گفت بتا ۲۸ ...در نهایت خونریزیم زیاد شد و سقط شد ...دوستان میگن این بارداری شیمیایی ...دگ نمیتونم. چیه

عزیزم من این ماه ماه دوم اقدام بودم پریود نشدم ۷ روز گذشت روز ۸ لکه بینی افتادم ....رفتم آزمایش دکتر ...

بله بارداری شیمیایی بتا پایینه انشالله دوباره باردار میشین 

قبلش گفته بودن قلب میزنه ولی توی سونوی بعدی گفته بودن قلب دیگه نمیزنه؟

عزیزم‌نگران نباش سونو ممکنه اشتباه بشه جای دیگه بروسونو ویادکتردیگه ای برو.تصمیم‌عجولانه نگیر حتماچندجای مختلف بروسونو ودکتر..انشالله ک اشتباه شده 

درتاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد
عزیزم‌نگران نباش سونو ممکنه اشتباه بشه جای دیگه بروسونو ویادکتردیگه ای برو.تصمیم‌عجولانه نگیر حتماچن ...

برای خودم نیست. دوستم بارداره. دیشب ترشح صورتی داشت. بخاطر تجربه ی بارداری های ناموفق قبلی ، امروز سونو داد بهش گفتن دیگه قلب جنین نمیزنه. ۱۰ هفته هست.