2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با دفتر خاطرات و برنامه ریزی پیش رفتم و چیزایی که می خواستم(چیزای ممکن و عاقلانه) رو می نوشتم و به بعضی هاتون رسیدم و خیلی هاش هم در دست انجامه 

درست انجام دادم جذب رو؟

کاربری دست ۷ نفره. ❕

با دفتر خاطرات و برنامه ریزی پیش رفتم و چیزایی که می خواستم(چیزای ممکن و عاقلانه) رو می نوشتم و به ب ...

اوهوم خوب نوشتی ولی کار ب عاقلانه بودنش نکن هررررچی ک عشقته تا جایی ک میتونی باورش کنی رو بنویس 

جوریم بنویس ک انگار الان داری اونا رو میتونی برا اطمینان بیشتر از خاسته های کوچیکت مثن در خد رژ و لاک شرو کنی تا ایمان بیاری من در دست اقدامم برا همسر😃😍

اصلا قانون جذب چی هست؟  میشه توضیح بدی؟ 😹

عشقم ینی ب هرچی فک کنی همونا برات رقم میخوره مثن تو ماشبن میخوای بهش فک میکنی انرژی میفرستی تا جذب شه البته یسری اصول و قائدم داره

عشقم ینی ب هرچی فک کنی همونا برات رقم میخوره مثن تو ماشبن میخوای بهش فک میکنی انرژی میفرستی تا جذب ش ...

به جادو اعتقاد داری؟ من فکر می کنم مغز آدم ناخودآگاه داره یه کارایی رو تصمیم میگیره و در اون مسیر قرار می گیری

از نظر من بدون نوشتن غیرمممکنه جذب چون بنویسی ضمیر ناخودآگاه هم شروع می کنه به خوندن.

شما از کجا یاد می گیری در مورد قانون جذب؟ کتاب یا ویدیو؟

کاربری دست ۷ نفره. ❕

به جادو اعتقاد داری؟ من فکر می کنم مغز آدم ناخودآگاه داره یه کارایی رو تصمیم میگیره و در اون مسیر قر ...

ن ب جادو اعتقاد ندارم جذب هم جادو نیس از قوانین هستی هس بیشتر از دوره های خودشناسی کلیپ و اینترنت و اینا نوشتن سبب میشه قدرت جاری شه در جهان و زودتر برسی وگرنه بدون نوشتن هم امکان پذیره من خیلی اهداف کوچولو رو  بی نوشتن جذب کردم

چجوری؟ 

پیج استاد علیرضا غروی رو فالو کن هم ب خدا نزدیکت میگنه هم با این قوانین اگاه میشی اول هم فامیلیشو سرچ کن بعد آندرلاین بعدم اسمشو . بجز اون کتابهای قانون جذبی مث کتاب راز ولی اینو خودم نخوندم من میخوام تخصصی واس ازدواج بخونم و مهارتامو ببرم بالا بجز اون نت خیلی کمک مبگنه سرچ کن قانون ۲۱ روز . قانون ۶۸ ثانیه و....