بهت گفتم بری میمیرمو با اولین پرواز رفتی،،،!.....سالیانه سالِ تو گُذَشتَم حَبسَم...گذشتهای ک تمومی نداره...(دیگه خستم از خاطرات موندگارت...،)🖤 (بزن یزنگ بمن،ک شده تنگ دلم)...🖤 حتی خودمم نمیدونم باخودم چند چندم....روزا بکنار ک دربین جمعی از زنده هام..شبا تا صبح تو گورستان در جمع مرده ها وعزیزانی ک با حسرت ازدستشون دادم،عزیزانی ک حتی فرصت نکردم برای اخرین بار ببینمشون، سرگردانم تکو تنها....نمیدونم این عذاب تاکی میخواد ادامه داشته باشه...کاش حداقل شخصیت اصلیه خودمو پیدا کنم..این تضادشخصیتی ازارممیده....
تاپیک اهدای عضو من ❤️کلیک کنید ❤️ میخواستم بسازم یه زندگی بهتر 🌒 به سلیقه تو اگه باشه چــه بـهتـر :)) یه سقـف محکـم که بی تـرک باشه .. یـه دختـرک تپُـل بجای سـَگ باشه :))
خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
باز این چه شورش است که در خلق عالم است...🖤🕯️ «DracoDormiensNunquamTitilandus»...هشداری از طرف بلاتریکسلسترنج💀پاترهد🧙🏻♀️میدونی، دنیای ما پاترهدها خیلی قشنگتر از دنیای شماست.چون جوآن کتلین رولینگ برامون رنگیرنگیش کرده!🌈جان من است او ♥️مولانا♥️مردی که بیبال پرواز کرد🦋یک عدد مینی مولویشناس📚دَواؤُكَ فیكَ وَ ما تُبصِرُ ❇ وَ داؤُكَ مِنكَ وَ لا تَشعُرُ ◼ أَ تَزعَمُ أَنَّكَ جِرمٌ صَغیر ❇ وَ فیكَ انطَوَی عالَمُ االاکبرُ»🌍رییس ستاد مبارزه با غلط املایی📝به احترام حکیم فردوسی،برای قدردانی از یعقوب لیث صفاری، برای آرامش روح علامه دهخدا و به پاس زحمات دکتر معین درست بنویس🙏🏻 «بزار» نه و «بذار»(عکسا رو میگم)❌مرگبر هکسره🤬حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲