2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 82 پست
نه،،،،، ولی بعد از ازدواج خوب شد،،،، الان هر چی پول بخوام بهم میده ،،، ولی اصلا اصلا برای کسی دیگه خ ...

عزیرم همه که مثل شما شانس ندارن

من یه مامان آرمی هستم و۲۶سالمه😇تیکر تاریخ خرید ماشینمونه🤏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه کتونی ۶ ۷ ماه دیگ؟😁😂

بخدا خودشو میزنه ب بیخیالی ک مثلا یادم رفته 😐

منم ک اصلا ب روش نمیارم خوشم‌نمیاد 

خسته میشم

چندبار تیک انداختم بش 

ی بار قرار بود پول بده ۲۰۰ تومن کاشت ناخن بزنم گفت میزنمم ب کارتت نزد

فرداش گفتم نزدی گف یادم رف شب میزنم 

شب پیام داد چقد گفتم ۲۰۰ 

نزد باز 

منم چیزی نگفتم بش 

صبخش گفت یادم رفت باز بزنم واست چقد بزنم؟

گفتم نمیخوام از ذوقش افتاد گفت باشه

اسی 

متولد هشتادی هنوز خیلی کوچیکی هنوز خیلی راه داری 

یکبار هم متاهلی رو تجربه کردی !

چه اصراریه که حالا حتما یک مرد تو زندگیت باشه حالا هرچقدم با اخلاق نامناسب که نه میتونی ازش بکنی نه میتونی با خساستش کنار بیای

چرا به خودت زمان نمیدی یکم رو تنها باشی رو خودت و عزت نفست بیشتر کار کنی تا بتونی دفعه بعد رو عقلانی تر انتخاب کنی؟

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز
😔دوستش دارم ولی ی بار بهش گفتم  گفت داشت باشم خرج میکنم واست  حتما نداشتم ک نکردم😐

عزیزم با این حرفا خام نشو.اینو میگن که دل زن رو به ترحم بیارن.بعضی ندارمشون با ندارم واقعی تفاوت داره.

شوهر من تو دوستی پول نداشته برام کادو بهره و ببره منو کافی شاپ از دوستش پول قرض میکنه میاد پیش من....اما بعد ازدواج همین حرف دوس پسر شمارو میگه که لابد ندارم که خرج نمیکنم..در حالی که میدونم در حد توانش داره که خرج کنه.

کسی که بخاطر من قرض کرده قبلا پس الانم میتونه اما تفاوتش اینه که اوتموقع میخواسته الان نمیخاد..

پس گول حرف پسرره رو نخور..اینبار قانع بشی که اره شاید نداری ،تا اخر عمر خرج نمیکنه بعدم میگه لابد نداشتم که خرج نکردم.

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
بخدا خودشو میزنه ب بیخیالی ک مثلا یادم رفته 😐 منم ک اصلا ب روش نمیارم خوشم‌نمیاد  خسته میشم ...

وای زود گفت باشه؟؟؟ خدایی خسیسه

پشت تمام آرزوهایم خ♡دا ایستاده است..🍃
اسی  متولد هشتادی هنوز خیلی کوچیکی هنوز خیلی راه داری  یکبار هم متاهلی رو تجربه کردی ! ...

دیگ عاشقش شدم چ کنم خودمم نمیخاسم والا وارد رابطه شم ک شدم این از این اشتباه بود

بخدا خودشو میزنه ب بیخیالی ک مثلا یادم رفته 😐 منم ک اصلا ب روش نمیارم خوشم‌نمیاد  خسته میشم ...

یبار زندگیت شکست خورد بخاطر کتک خوردن و...

اگه این اقارو انتخاب کنی زندگیت داغون میشه سر خساست..خساست باعث شده که مدام دروغ بگه که یادم رفت و فلان...

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .