2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 82 پست

اینایی ک بهش میگن کات کن خو خودش میگه نمیتونم دوسش داره

عزیزم هرکی خودش میدونه پولشو کجا خرج کنه من دومادمون هم خسیس ک نه ولی میدونست کجا پولشو خرج کن از موقعی ک ازدواج کرده از این رو به اون رو شده الان ول خرج تر ازش نیست چون خواهرم خودش ول خرج بود اونم همینجوری شد...

کاش یا رب،که نیفتد به کسی کار کسی ۰۰💫🦋
میریم بیرون ی آبیموه تا حالا نخریده  نشده تا حالا بریم یه پارکی جای میگ بنزین ندارم . مثلا قو ...

استارتر خیلی مراقب باش

ببین یه عده از این مدل پسرهای خسیس میرن سراغ خانم طلاق گرفته ، تا هزینه عروسی و خرید و ... ندن 

من از خودشون حتی شنیدم 

محک بزن ببین این چطوریه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بی ادب نیست گیر نمیده محبت میکنه بهم هرکاری بخاد کنه ب من میگ باهام مشورت میکنه خیلی چیزای دیگه

محبت خشک و خالی فایده ای نداره

زیر یه سقف که بری بابت خرج نکردن بی ادب و بی محبت هم میشه

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
اینایی ک بهش میگن کات کن خو خودش میگه نمیتونم دوسش داره عزیزم هرکی خودش میدونه پولشو کجا خرج کنه من ...

😔دوستش دارم ولی ی بار بهش گفتم 

گفت داشت باشم خرج میکنم واست 

حتما نداشتم ک نکردم😐

اره دلشو ندارم واقعا🥺 چون کلی دوستش دارم  بهش میگم اینارو اشتباس رابطه میگ نه نیست تو اگ دوسم ...

بابا.  باورکن این یکی از حرفای بیشتر پسراست که دخترو گول بزنن.. اینکه اوه منو دوست داری باید فلان.... بکنی

من یه مامان آرمی هستم و۲۶سالمه😇تیکر تاریخ خرید ماشینمونه🤏
استارتر خیلی مراقب باش ببین یه عده از این مدل پسرهای خسیس میرن سراغ خانم طلاق گرفته ، تا هزینه عروس ...

من بهش گفتم عروسی نگیریم میگ نه من آرزو دارم باوس بگیرم

بعد امروز میگفتش ک زن من شی کل هم جارو میگردیم خاسم بگم تو الان دوستیم ی پارک نمیبریم کل دنیا پیشکشت

خوب درموردش تحقیق کردی یه موقع متاهل نباشه؟؟؟

بعدشم فک میکنی چرا ازدواجا به طللق ختم میشه؟؟

اگه طرفین در همون ابتدا بشینن باهم صحبت کنن نظرات همو بگن خواسته هاشونو بگن و نگن خجالت میکشم اینو بگم اونو بگم یه وق فکر بد نکنه،دیگه کار به طلاق نمیکشه.

خیلی چیزا رو ادما تو دوران نامزدی و دوستی متوجه میشن اما ساده از کنارش میگذرن به امید اینکه بعد عروسی درس میشه .

شما یبار ازدواج ناموفق داشای بی تجربه که نیستی.

درست انتخاب کن یعنی چی که نمیتونم ازش بگذرم و با این خساست هم نمیتونم کنار بیام؟؟

قشنگ همه جوانب رو بسنج اگه همه چی اکی بود دلبسته شو..وگرنه اگر خسیس باشه و شما هم به خاطر قلبت باهاش ازدواج کنی مطمئن باش که دوباره شکست میخوری...

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
استارتر خیلی مراقب باش ببین یه عده از این مدل پسرهای خسیس میرن سراغ خانم طلاق گرفته ، تا هزینه عروس ...

دقیقا. یکی از نزدیکانمم اینطوره

من یه مامان آرمی هستم و۲۶سالمه😇تیکر تاریخ خرید ماشینمونه🤏
خوب درموردش تحقیق کردی یه موقع متاهل نباشه؟؟؟ بعدشم فک میکنی چرا ازدواجا به طللق ختم میشه؟؟ اگه طر ...

نه متاهل که نیستش 

باباش رابطمون رو میدونه ولی مادرش نه 

من ی بار بعش گفتم بریم مشاوره قبل ازدواج گفت باشه بریم 

موندم تو دو راهی😔