2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 82 پست
دقیقا ی بار بهش گفتم بهانه اورد ک من خسیس نیسم ولی همه اخلاقی دیگش خوبه

خب با توجه به تاپیکای قبلت. این پسر ارزش نداره. الکی خودتو نندازی تو چاه. که برا بار دوم جدا شدن خیلی سخته

من یه مامان آرمی هستم و۲۶سالمه😇تیکر تاریخ خرید ماشینمونه🤏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس کات کن.. فکر کن با اینجور آدمی ازدواج کنی بعد سر زایمان یه دسته گل برات نیاره چه زجری میکشی و بع ...

بابا دسته گل به درک اینا باید کلی التماسشون کنی که بهت گول تو جیبی بدن.... 

من یه مامان آرمی هستم و۲۶سالمه😇تیکر تاریخ خرید ماشینمونه🤏
بابا دسته گل به درک اینا باید کلی التماسشون کنی که بهت گول تو جیبی بدن.... 

دقیقا بخدا 

من ی بار خودم از قصد انلاین نشدم 

بعد پیام داد که چرا انلاینی نیسی الکی گفتم بسته ندارم 

گفت باشه عزیزم‌نگران شدم اصلا نگف واست بگیرم 

یه کم به خودت وقت میدادی بعد وارد رابطه دیگه ای میشدی

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

احساس میکنم دلشونداری که ازش کات کنی. ولی بیخیاله وابستگیو... شو با عقلت تصمیم بگیر

اره دلشو ندارم واقعا🥺 چون کلی دوستش دارم 

بهش میگم اینارو اشتباس رابطه میگ نه نیست تو اگ دوسم داری باید پای هم چی وایسیم ی جوری حرف میزنه بعضی وقتا بخدا من محکوم میشم جلوش عذاب وجدان منو میگیره

میریم بیرون ی آبیموه تا حالا نخریده  نشده تا حالا بریم یه پارکی جای میگ بنزین ندارم . مثلا قو ...

خساست روی همه رفتارای فرد اثر میزاره این عتیقه چیش خوبه ؟ که میگی رفتاراش خوبه

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
خساست روی همه رفتارای فرد اثر میزاره این عتیقه چیش خوبه ؟ که میگی رفتاراش خوبه

بی ادب نیست گیر نمیده محبت میکنه بهم هرکاری بخاد کنه ب من میگ باهام مشورت میکنه خیلی چیزای دیگه