2777
2789
عنوان

هوا چقد خوب شده😍

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 34 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب چرا روشن نکردین  هوا فک کنم تهران خیلی وقت باشه سرد شده نه؟

چرا سرده عزیزم سه روز بارون میاد باید اون تکه رو که جای بخاری تمیز کنم کار داشتم 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
ای جانم😍، خب مگه بخاری یا شوفاژاتونو روشن نکردین؟

چرا ولی خودم مرض دارم میرم پنجره رو باز میکنم ی پتو میگیرم بغل پنجره می‌خوابم عاشق این شبام تا صب یخ میزنم 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
وای اره از دیروز غروب یه سره داره بارون میباره اینجا ....شما کجایید عزیزم؟ من فردا امتحان دارم بیخو ...

آخی عزیزم اشکال نداره هیچوقت غصه امتحان و نمره رو نخور اینا همش میگذره بعد حسرت میخوری که چرا الکی نگران این چیزا بودی و خودتو اذیت کردی

از این هوا لذت ببر و به امتحان فردام فکر نکن انشالله که ۲۰ میشی💖

هر چیز که در جستن آنی، آنی...
آخی عزیزم اشکال نداره هیچوقت غصه امتحان و نمره رو نخور اینا همش میگذره بعد حسرت میخوری که چرا الکی ن ...

ان شالله اره هی به خودم میگم بعدا به این کارام میخندما ولی اسم کنکور که میاد عینه بید میلرزم 😰😑😬

چرا ولی خودم مرض دارم میرم پنجره رو باز میکنم ی پتو میگیرم بغل پنجره می‌خوابم عاشق این شبام تا صب یخ ...

عین منی😂😂😂

منم ۲۴ ساعت یا تو حیاطم یا لب پنجره

خداروشکر مامانم اینا خونه نیستن وگرنه قیمه قیمه ام میکردن😑😂

ان شالله اره هی به خودم میگم بعدا به این کارام میخندما ولی اسم کنکور که میاد عینه بید میلرزم 😰😑😬

نگران نباش

انشالله به اون چیزی که میخوای میرسی

کنکورو ازش قول ساختن وگرنه ذره ای اهمیت نداره

اونی که اهمیت داره سلامتی و زندگیته

بهترینا سهم دلت عزیزم❤