2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیه پس که اینقد خوشگله

راستش نمیدونم. این عکس رو شوهرم یه بار فرستاد میگفت ما اگه دختر دار بشیم دخترمون این شکلی میشه🤭🤭🤭🤭میگفت ترکیب چهره ی من و خودشه😄تا حدودی هم درست میگه 🙈

منم خوشم اومد ازش و گذاشتمش پروفایلم😍

راستش نمیدونم. این عکس رو شوهرم یه بار فرستاد میگفت ما اگه دختر دار بشیم دخترمون این شکلی میشه🤭🤭🤭 ...

خداحفظش کنه

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!

سلام عزیزان من تا به حال طلا می گرفتم کلی می گشتم و آخرم دقیقا اونی که میخواستم نبود حتی برای حلقه ازدواجم پشتش رو مجبور شدیم چسب بزنیم و فیت دستم نبود. اما با طلاسازی آشنا شدم که برای شما هم آدرس و شماره اشون رو میذارم خودتون کارهاشون رو ببینید قیمتهاشون هم من مقایسه کردم چون مالیات نمیگیرن و طلا عمده می سازن قیمتاشون کمتر از جاهای دیگه بود

طلاسازی و طلافروشی آپر واقعا یکی از بهترین طلاسازی و طلافروشی های تهران که در خیابان جمهوری هست ، کارشون ساخت طلا و جواهر سفارشی ، خیلی تمیز و دقیقا همون عکس ژورنالی که داده بودم رو تونستن برام بسازن و از این بابت خیلی خوشحالم که یه طلافروشی معتبر در تهران پیدا کردم که کارشون واقعا عالیه. این پیج و شمارشون می تونید با خیال راحت سفارش طلا ( گردنبند طلا ، انگشتر طلا ، نیم ست طلا ، سرویس طلا ، آویز طلا ، دستبند طلا ، پابند طلا و... ) بدید

https://uperjewelry.com/

@uperjewelry

09125228353

02166713229