2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راستش پریود نمیشم الان ۷ماهه نشدم دفعه اولم با کلی قرص و آمپول هاش سی چی باردار شدم از یه طرف حال و حوصله دارو و ۱سال معطلی دوباره رو ندارم از یه طرفم هز آی وی اف میترسم

مشکلت چیه عزیزم

والا پریود نمیشم تنبلی تخمدان دفعه قبلم با امپول وقرص و... باردار شدم الانم حوصله ۱سال معطلی برای بارداری دومو ندارم صمن اینکه پسرم میخوام از آی وی اف هم میترسم

من که الان دوبار سیکل ای وی اف رو شروع میکنم امپولا سینال اف رو میزنم وبعد سیکل کنسل میشه ،نمیدونم چرا بدنم به داروها جواب نمیده درمونده شدم

دلم برای خودم تنگ شده ...  
من که الان دوبار سیکل ای وی اف رو شروع میکنم امپولا سینال اف رو میزنم وبعد سیکل کنسل میشه ،نمیدونم چ ...

وااای یعنی ممکنه جواب نده  به چی جواب ندادی من که نفهمیدم   من یه پریود رو نمیشم

من که الان دوبار سیکل ای وی اف رو شروع میکنم امپولا سینال اف رو میزنم وبعد سیکل کنسل میشه ،نمیدونم چ ...

خدایا یه پسر میخوام موندم چه کنم والا دخترخالمم بعد دوتا دختر بزرگ الان یه شاهزاده آورده   منم دلم میخواد ولی نه حوصله دکتر و دارو دارم میترسم از هایپر و شکم آب آوردن و...بعدم اینکه نکنه نگیره و.....

وااای یعنی ممکنه جواب نده  به چی جواب ندادی من که نفهمیدم   من یه پریود رو نمیشم

والا خیلی هارو میبینم باوجود تنبلی تخمدان وهزاران مشکل میان ای وی اف میکنن رااحت ،ولی من رو که دکترم میگه تنبلی نداری و سر وقت هم پری میشم داروهای ای وی اف رو جواب نمیده .دکتر خودشم تعجب کرده موندم حکمت خدا چیه

والا خیلی هارو میبینم باوجود تنبلی تخمدان وهزاران مشکل میان ای وی اف میکنن رااحت ،ولی من رو که دکترم ...

آخی تو برا من دعا کن باردار بشم پسر میخوام منم برات دعا میکنم ایشالا به حق ابوالفضل باردار بشی 

آخی تو برا من دعا کن باردار بشم پسر میخوام منم برات دعا میکنم ایشالا به حق ابوالفضل باردار بشی 

عزیزدلم انشالله به خواسته دلت برسی برات صلوات فرستادم .منم که دکترا تو کارمون موندن پس شاید خدا نمیخواد 

عزیزدلم انشالله به خواسته دلت برسی برات صلوات فرستادم .منم که دکترا تو کارمون موندن پس شاید خدا نمیخ ...

مرسی عزیزم ، نه اینطور نگو گاهی یه چیزی وقتش نیست الان مثلا ۳ماه بعد یا ۶ماه بعد وقتشه  برای منم ۲سال پیش وقتش نبود پسردار بشم باید دختردار میشدم حکمت خدا بود ایشالا به وقتش به من و تو بچه بده سالم و صالح🥰😍🤩