جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
عزیزم حجاب انتخابیه نه اجباری و تحت نظارت باید خودش به هر پوششی که میخواد برسه و اگر شما نمونه خوبی باشید قطعا بهتون نگاه میکنه اول روی خودتون کار کنید لباس هایی که اذیتش کنه یا خیلی تو چشم باشه که خدایی نکرده چشمش بزنن تنش نکنین ولی کاملا راحت تنش کنین چون واقعا اینجوری دارید اجبار میکنید
سلام دوست خوبم من اگه دختر داشتم تا خیلی کوچک بود گاهی حجاب سرش میکردم و یه کم بزرگتر شد همیشه حجاب میکردم سرش البته ممکنه یه مقدار مو بیرون بود دیگه به سن تکلیف رسید کامل میپوشوندم به نظرم که همین حرف ها مثلا که هنوز کوچیکه بچه است سخت نگیر باعث شده دخترهاشون رو مردم لخت توی سن مثلا ده سالگی و یا یازده سالگی بیارن بیرون توی خیابون و چقدر هم بد است
مدرسه از اول راهنمایی پوشیدن چادر رو برامون اجبار کرد. خانوادم هم روی چادر حساسن. خلاصه من از بچگی با چادر اومدم بالا. هیچ وقت اونجور که دلم خواست تیپ نزدم. الان هم یجورایی عادت کردم به چادر ولی در عین حال ازش بدم هم میاد. در حال حاضر آدمیم که کار به کار حجاب هیچ کسی ندارم. معتقدم هر دختری حق داره که پوشش رو خودش انتخاب کنه.