2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی بیان لطفا

145 بازدید | 18 پست

دوستان عزیزشمادختر داشته باشید ازچه سنی حجاب سرش میکنید؟من دخترم دوسالشه میبرمش بیرون حجاب سرش میکنم امشب ایرادمو گرفتن دلم شکست..گفتن تو بچه رو از حجاب زده میکنی..درسته آیا؟خیلی ذهنم درگیره

دوسال خیلی زوده عزیزم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حجاب انتخابیه نه اجباری و تحت نظارت باید خودش به هر پوششی که میخواد برسه و اگر شما نمونه خوبی باشید قطعا بهتون نگاه میکنه اول روی خودتون کار کنید لباس هایی که اذیتش کنه یا خیلی تو چشم باشه که خدایی نکرده چشمش بزنن تنش نکنین ولی کاملا راحت تنش کنین چون واقعا اینجوری دارید اجبار میکنید

الان که هوا خنکه خب روسری خوبه سر بچه کنی. چه عیب داره؟

بزرگتر هم شد خودش هر وقت دوست داشت سرش میکردم تا دیگه ۵ ، ۶ سالگی تقریبا همه جا با رضایت خودش با روسری می بردمش.

چادر هم از ۷ سالگی هر جا دوست داشت.

از ۹سالگی دیگه خودش دائم مایل به چادر بود

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

فعلا فقط لباسای زیاد لختی نپوشون.براش چادر نماز بدوز یادش بده وقتی شما نماز میخونی اونم بیاد بخونه.از ۴ ۵ سالگی روسری های خوشگل و‌ متنوع براش بگیر سرش کنه ولی نه سفت و‌سخت تا نه سالگی😍

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

سلام دوست خوبم من اگه دختر داشتم تا خیلی کوچک بود گاهی حجاب سرش میکردم و یه کم بزرگتر شد همیشه حجاب میکردم سرش البته ممکنه یه مقدار مو بیرون بود دیگه به سن تکلیف رسید کامل میپوشوندم به نظرم که همین حرف ها مثلا که هنوز کوچیکه بچه است سخت نگیر باعث شده دخترهاشون رو مردم لخت توی سن مثلا ده سالگی و یا یازده سالگی بیارن بیرون توی خیابون و چقدر هم بد است

مدرسه از اول راهنمایی پوشیدن چادر رو برامون اجبار کرد. خانوادم هم روی چادر حساسن. خلاصه من از بچگی با چادر اومدم بالا. هیچ وقت اونجور که دلم خواست تیپ نزدم. الان هم یجورایی عادت کردم به چادر ولی در عین حال ازش بدم هم میاد. در حال حاضر آدمیم که کار به کار حجاب هیچ کسی ندارم. معتقدم هر دختری حق داره که پوشش رو خودش انتخاب کنه.