2737
2734
عنوان

برنج خوب"" ایرانی""

| مشاهده متن کامل بحث + 20574 بازدید | 65 پست
برای پختن برنج حتما باید چند نکته رو رعایت کنید
برنج رو اونقدر بشورید که آب سفید و سنگینش تبدیل به آب زلال بشه.
با آب گرم خیسش کنید
نمک فراوان توش بریزید و اگر برنجتون تازه است نمک رو خیلی خیلی زیاد بریزید.
برای برنج کهنه 2 تا 3 ساعت زمان کافیه که خیس باشه و برای برنج نو نیم ساعت.
آب رو جوش بیارید و آب برنج که توش خیس شده بریزید دور و برنج رو داخل آب در حال جوش بریزید.
وقتی به اندازه ای جوشید که بین دو انگشت که فشار دادید نرم بود و یک رگه سفید داخلش دیده میشد کافیه (برنج تازه رو مواظب باشید و مرتب خبر بگیرید). نمکش رو بچشید و تنظیم کنید
برنج رو آبکش کنید و حتما حواستون باشه آبکش رو روی یک ظرفی که دمر گذاشتید یا مستقیما توی ظرفشویی بذارید (اگر پایه داره) چون وقتی آبکش میشه اگر آب جوش داخل ظرف زیر آبکش بریزه برنج های توی سبد باز هم با حرارت آبجوش پخته میشه و برنجتون اصطلاحا وا میره.
ته دیگ رو بذارید و برنج رو داخل قابلمه بریزید و مقداری روغن داغ کنید و یک استکان آب داخلش بریزید(اگر مهمون دارید و برنج زیاده یک لیوان آب لازم داره(مواظب باشید روغن داغ نشه و بهتون نپاشه) آب و روغن رو دور تا دور برنج بدید و در قابلمه رو بهمراه دم کنی بذارید . شعله زیاد باشه و هروقت توی قابلمه پر از بخار شد شعله رو کم کنید.
برای اینکه بدونید بخار در قابلمه جمع شده اگر در قابلمه تون شیشه ایه که میبینید و اگر دیده نمیشه وقتی احساس کردید حسابی داغ شده دست خیستون رو به کنار قابلمه بزنید. اگر سریع آب دستتون تبخیر شد یعنی باید شعله رو کم کنید.
45 دقیقه زمان برای پختش کافیه.
دقت کنید که اگر زودتر از رسیدن مهمون برنج رو دم کنید و زودتر خاموش کنید برنجتون چروک میفته و ته دیگتون خمیر میشه.
بعضی وقتها نمیدونید مهمون ساعت چند میاد و سختتونه وقتی مهمونها اومدن برید سراغ پختن برنج. راه حلش اینه که برنج رو تا مرحله آبکش و ریختن توی قابلمه پیش ببرید و مهمونها که اومدن زیرش رو روشن و زیاد کنید و وقتی دم داد (بخار زد) کم کنید. اینجوری بمحض آماده شدن برنج سفره رو میندازید و یک برنج عالی دارید

هرچی به ذهنم اومد گفتم امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم
ریحانه جون دیگه نگیر والا برنج شفته بخوری بهتر از هندی هست مطمئن باش شما برنج کهنه رو بگیر همین مدت خیس کردنش زیاد باشه حتی شده 3 یا 4 ساعت مطمئنن خوب درمیاد
خدایا برسان آن صالحی را که وعده کرده ای و به ظهور مبارکش شاد فرما دل شریفش را ((السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی)))

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

حیف برنج ایرانی به این خوشمزگی و خوش بویی نیست که شما هندی و پاکستانی مصرف میکنید؟ شفته برنج ایرانی شرف داره به هر برنج دیگه

اگر خیلی مشکل دارید با پختنش پلوپز بخرید. خیلی خوب در میاد. من برنج نو ایرانی رو هم توش دونه و قشنگ درمیارم
2728
صد در صد دستتش میاد چند بار درست کنه بالا هم گفتم کهنه باشه و با اب گرم خیسش کنه حله
خدایا برسان آن صالحی را که وعده کرده ای و به ظهور مبارکش شاد فرما دل شریفش را ((السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی)))
2738
چرا باید کاری کنند که مردم به جای اینکه برنج ایرانی بگیرن و محصول داخلی استفاده کنند برن طرف این برنجای به درد نخور.
چرا باید اون محصولی که تو کشورمون تولید میشه این همه گرون باشه ؟!!!
دنیا ادامه لــبـخـنـد توست ...
خواهش میکنم عزیزم
پلوپز بزرگ که هست ولی من هیچوقت برای مهمون از پلوپز استفاده نمیکنم. فقط برای خودمون.

شما تا زمانی که مهمون قراره بیاد چندبار برنج رو درست کن تا دستت بیاد میزان جوشش و زمان دم کشیدنش.
نه عزیزم شما برای 20 نفر یکی دو ملاقه روغن و یک لیوان آب بده دور برنج. یک لیوان آب روی 20 تا پیمونه برنج هیچی نیست. فقط برنجت رو پفکی و خوشگل میکنه. اینو هم برای خودتون امتحان کن. اگه 2 نفرید 2 تا قاشق غذاخوری روغن و نصف استکان آب
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687