1345
1341
عنوان

برنج خوب"" ایرانی""

11522 بازدید | 64 پست
لطف کنید یه برنج خیییلی خوب ایرانی بهم معرفی کنید که خیلی خوب در بیاد ، از برنجای خارجی اصلن خوشم نمیاد/ مثل لاستیک میمونن/ یه برنج بگین که خوب قد بکشه و جلوی مهمون خوش ظاهر باشه/ من برا خودمون همیشه برنج فریدونکنار میگیرم ولی فقط دم پختک درست میکنم باهاش و نمیتونم خوب باهاش چلو درست کنم که دون و قدکشیده دربیاد/ لطفن تجربه هاتونو بگین
ریحان جونم برنج هاشمی مال علی کاظمی خوبه همیشه از شما ل برامون میارن


وبرنج طارم استخوانی فریدونکنار هم خوبه



برنج باید کهنه باشه تا شفته نشه اگه تازه بود نباید بززاری زیاد خیس بخوره
خدایا برسان آن صالحی را که وعده کرده ای و به ظهور مبارکش شاد فرما دل شریفش را ((السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی)))

اگر به دنبال کاهش وزن هستین 

با کورکومین با سرعت بیشتری وزن کم کن

آسمان جون/ منم خیلی خوب در نمیارم/یعنی میدونی موضوع چیه؟دیگه از بس که همه جا از این برنجای قدبلند هندی دیدیم انتظار داریم برنج ایرانی هم اونجوری دربیاد/با اونا مقایسه میکنیم
1350
ببین عزیزم برنج کهنه یعنی یه سال ازش گذشته وقتی بگی کهنه میخوام بهت کهنه میدن صد در صد برای مهمون بایدد حداقل دوساعت خیسش کنی و با اب گرم باشه حتما مطمئن باش خوب درمیاد همیشه اولش یه نمونه برنج بگیر امتحان کن اگه خوب بود زیاد بگیر
خدایا برسان آن صالحی را که وعده کرده ای و به ظهور مبارکش شاد فرما دل شریفش را ((السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی)))
1376
اسمان جونم ایرانی رو کهنه باشه خیس کنی راحت میتونی اب کش کنی خوب درمیاد حتما امتحان کن برنج خارجی خوب نیست که
خدایا برسان آن صالحی را که وعده کرده ای و به ظهور مبارکش شاد فرما دل شریفش را ((السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی)))
من تبریز هستم برنج 711 گرفتم ایرانی محصول خوده مغازه دار بود واقعا خیلی خوش عطر و خوشمزست. و بهم یه چیز یاد داد برا اینکه برنجت خوب در بید 12ساعت خیسش کن اونم با سنگ نمک نه نمک پودری.
دنیا ادامه لــبـخـنـد توست ...
به نظرتون اینکه یه مدت میگفتن برنجای هندی سمی هستن درسته یا نه؟؟ اگه سمی هستن چرا اینقدر تو بازار زیاده ؟؟ مزه خوبی که ندارن/ من ازشون زده شدم/ ولی انصافن پختنشون خییییلی راحته
1226
برای پختن برنج حتما باید چند نکته رو رعایت کنید
برنج رو اونقدر بشورید که آب سفید و سنگینش تبدیل به آب زلال بشه.
با آب گرم خیسش کنید
نمک فراوان توش بریزید و اگر برنجتون تازه است نمک رو خیلی خیلی زیاد بریزید.
برای برنج کهنه 2 تا 3 ساعت زمان کافیه که خیس باشه و برای برنج نو نیم ساعت.
آب رو جوش بیارید و آب برنج که توش خیس شده بریزید دور و برنج رو داخل آب در حال جوش بریزید.
وقتی به اندازه ای جوشید که بین دو انگشت که فشار دادید نرم بود و یک رگه سفید داخلش دیده میشد کافیه (برنج تازه رو مواظب باشید و مرتب خبر بگیرید). نمکش رو بچشید و تنظیم کنید
برنج رو آبکش کنید و حتما حواستون باشه آبکش رو روی یک ظرفی که دمر گذاشتید یا مستقیما توی ظرفشویی بذارید (اگر پایه داره) چون وقتی آبکش میشه اگر آب جوش داخل ظرف زیر آبکش بریزه برنج های توی سبد باز هم با حرارت آبجوش پخته میشه و برنجتون اصطلاحا وا میره.
ته دیگ رو بذارید و برنج رو داخل قابلمه بریزید و مقداری روغن داغ کنید و یک استکان آب داخلش بریزید(اگر مهمون دارید و برنج زیاده یک لیوان آب لازم داره(مواظب باشید روغن داغ نشه و بهتون نپاشه) آب و روغن رو دور تا دور برنج بدید و در قابلمه رو بهمراه دم کنی بذارید . شعله زیاد باشه و هروقت توی قابلمه پر از بخار شد شعله رو کم کنید.
برای اینکه بدونید بخار در قابلمه جمع شده اگر در قابلمه تون شیشه ایه که میبینید و اگر دیده نمیشه وقتی احساس کردید حسابی داغ شده دست خیستون رو به کنار قابلمه بزنید. اگر سریع آب دستتون تبخیر شد یعنی باید شعله رو کم کنید.
45 دقیقه زمان برای پختش کافیه.
دقت کنید که اگر زودتر از رسیدن مهمون برنج رو دم کنید و زودتر خاموش کنید برنجتون چروک میفته و ته دیگتون خمیر میشه.
بعضی وقتها نمیدونید مهمون ساعت چند میاد و سختتونه وقتی مهمونها اومدن برید سراغ پختن برنج. راه حلش اینه که برنج رو تا مرحله آبکش و ریختن توی قابلمه پیش ببرید و مهمونها که اومدن زیرش رو روشن و زیاد کنید و وقتی دم داد (بخار زد) کم کنید. اینجوری بمحض آماده شدن برنج سفره رو میندازید و یک برنج عالی دارید

هرچی به ذهنم اومد گفتم امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم
ریحانه جون دیگه نگیر والا برنج شفته بخوری بهتر از هندی هست مطمئن باش شما برنج کهنه رو بگیر همین مدت خیس کردنش زیاد باشه حتی شده 3 یا 4 ساعت مطمئنن خوب درمیاد
خدایا برسان آن صالحی را که وعده کرده ای و به ظهور مبارکش شاد فرما دل شریفش را ((السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی)))
حیف برنج ایرانی به این خوشمزگی و خوش بویی نیست که شما هندی و پاکستانی مصرف میکنید؟ شفته برنج ایرانی شرف داره به هر برنج دیگه

اگر خیلی مشکل دارید با پختنش پلوپز بخرید. خیلی خوب در میاد. من برنج نو ایرانی رو هم توش دونه و قشنگ درمیارم
صد در صد دستتش میاد چند بار درست کنه بالا هم گفتم کهنه باشه و با اب گرم خیسش کنه حله
خدایا برسان آن صالحی را که وعده کرده ای و به ظهور مبارکش شاد فرما دل شریفش را ((السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی)))
1339
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

1359

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

طلا خریدم😑

asenatjoon | 15 ثانیه پیش

شپش😭

_delbar_ | 21 ثانیه پیش
1297
29
1365
1375
1349
1366
1340
224
1356
داغ ترین های تاپیک های امروز