zarii99 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 160 عنوان سلام خانومای عزیز، برای فردا شب مهمون دارم میخوام جوجه کباب درست کنم، الان زعفرون زدم بهش، 98 بازدید | 9 پست تا چند ساعت میتونم بهش پیاز و فلفل دلمه ای و فلفل سیاه و سس مایونز و آبلیمو نمک بزنم؟ یا این که کلا بزارم صبح موادو بهش بزنم؟ 1400/08/05 | 20:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zarii99 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 160 همون صبح بزن پیاز تو یخچال خوب نیست زیاد بمونه خب چیا بزنم صبح؟
zarii99 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 160 [QUOTE=213259245]من سس مایونز نمیزنم یه کم سیاه دونه هم بزن[/QUOTروغن هم بزنم؟
rآرامشr عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 8012 خب چیا بزنم صبح؟ اگه برای ظهره، همون صبح زود همه ی موادو بزنچند روز پیش ۵ بعدازظهر موادو به مرغ زدم و ساعت ۱۰ کباب کردیم خیلی خوشمزه بودفقط اگه مرغت یخ زده س، از الان بذار بیرون که آب بشه
rآرامشr عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 8012 [QUOTE=213259245]من سس مایونز نمیزنم یه کم سیاه دونه هم بزن[/QUOTروغن هم بزنم؟ من نمیزنم اما دیدم بعضیا روغن زیتون میزننهمسرمم گاهی سس مایونز میزنه
rآرامشr عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 8012 خودم نمک، فلفل سیاه، سیاه دونه، پیاز، فلفل دلمه، زردچوبه خالص، زعفرون میزنم.چند وقت پیش یه جا ادویه ای به اسم تندری دیدم و خریدم، اونم خیلی کبابو خوشمزه می کنه
rآرامشr عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 8012 خودم نمک، فلفل سیاه، سیاه دونه، پیاز، فلفل دلمه، زردچوبه خالص، زعفرون میزنم. چند وقت پیش یه جا ادوی ... آبلیمو رو یادم رفت بگم
zarii99 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 160 خودم نمک، فلفل سیاه، سیاه دونه، پیاز، فلفل دلمه، زردچوبه خالص، زعفرون میزنم. چند وقت پیش یه جا ادوی ... ممنون عزیزم