2777
2789

بچه ها من بعد از دو دوز سینوفارم  امروز واکسن ایرانی زدم ، البته حدود ۱۰ مرکز تزریق واکسن رو در شهر گشتم . ۳ مرکز فقط واکسن ساخت انستیتو پاستور رو داشتن که تعجب کردم وقتی بهشون درخواست میدادم برای تزریق این واکسن از تزریق خودداری میکردن . راستی از اطرافیان واکسن ایرانی زدن ؟

لطفا با دلای پاکتون برای سلامتی مامان و بابام یه صلوات میفرستین💓💓🌸ممنون میشم.بهم بگین منم براتون بفرستم مهربونا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امروز به ۱۰ حوزه تزریق واکسن رفتم در دو نوبت صبح و بعد از ظهر که بالاخره موفق شدم این واکسن رو برام بزنن ، اما نکته جالب اینجا بود که در اکثرا مراکز انگشت شمار افراد برای تزریق آمده بودنو و اکثرا بجز یه مرکز خلوت بود . البته در شهر ما تنوع بالایی از واکسن وجود داره ،اسپوتنیک دوز اول و دوم ، سینوفارم ، کووبرکت ، آسترازانکا 

لطفا با دلای پاکتون برای سلامتی مامان و بابام یه صلوات میفرستین💓💓🌸ممنون میشم.بهم بگین منم براتون بفرستم مهربونا

نکته جالب اینکه اکثرا مردم در اطراف شهر از مسئول مرکز بدنبال واکسن کووبرکت بودن، اما واکسن پاستوکووک فقط ۳ مرکز داشتند که اونجا هم از تزریق خودداری میکردند ، علت این کار هم تین بود که بسته بندی واکسن پاستور در یک ویال برای ۱۰ نفر هست و چون متقاضی برای این واکسن نبود عملا در شهر برای هیچ کس تزریق نکردند ، چون اگر برای یک نفر بزنند باید ۹ تای دیگه رو بریزن بره ، 

در آخر هم پیش دوستم که در مرکز تجمیعی کار میکرد رفتم و این واکسن رو تزریق کردم ، به گفته خود مسئولان مراکز مختلفی که رفتم واکسن پاستور واکسن بسیار عالی و ایمنی زایی در حد فایزر داره و برای دوز سوم و دوز بوستر برای تمام واکسن ها سینوفارم استرازانکا و ... میشود تزریق کرد

اما آماری که من از تزریق واکسن ها در یک مرکز تجمیعی در یک روز آوردم اینطور بود 

نام واکسن          تعداد            تزریق شده

اسپوتنیک                ۱۳۷             ۹۳ 

استرازانکا                  ۷۰                ۳۵

سینوفارم                     ۱۵۰              ۸۸

کووبرکت                        ۸۰               ۵۱

پاستوکووک                      ۱۰۰               ۰