یه پیمونه سر خالی اب ولرم با یه قاشق غذا خوری خمیر مایه با یه قاشق غذا خوری عسل مخلوط کن بذار عمل بیاد
توی یه ظرف کمی اویشن پودر سیر شش قاشق غذا خوری روغن و یه پنس نمک هم بریز خمیر مایه عمل اومده رو بهش اضاف کن یک و نیم پیمونه ارد بده ورز بده دیدی میچسبه نیم پیمونه ارد بذار کنار دستت کم کم اضاف کن خمیرتو جمع کن اگه دیدی هنوز چسبناکه کم کم روغن بده تا جایی ک نچسبه صد ضربه بزن به ظرف یا ده دقیقه ورز بده اونوقت بذارش جای گرم ربع ساعت بعد عمل اومده و اماده پهن شدن توی سینی