خیلی راحته که
برنج رو بذار یه ساعت خیس بخوره
من بعدش زعفران هم دم میکنم قاطیش میکنم روغن هم میزنم(من یکم روغن بیشتر میزنم که مجلسی بشه)
بعد میریزم تو پلوپز مقدار آبش باید یه بند انگشت از سطح برنج باشه
گاهی بهش شوید خشک هم اضافه میکنم
دکمه داره روش نوشته ته دیگ برشنه اونو میزنم
۲۰ دقیقه اول جوش میاره تا آبش کشیده بشه حدود نیم ساعت بعدش هم دم میکشه.پلوپز من اینجوریه فکر کنم همه همینجوری باشه
مدل پلوپزت رو سرچ کن حتما آموزش داره.