2777
2789

سلام به همه.من دوروز از موعدم گذشته بی بی زدم و منفی شد.امکانش هست مثبت شه یا نه؟کسی تجربه بی بی منفی و بعد مثبت داره؟اگ داره چند سیکل منفی بود و بعد مثبت شد؟

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم

بي بي چكم ١ هفته قبل موعدم بدون هيچ علائمي فقط يا يه خواب مثبت شد برگام كِز خورد همونجا😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بي بي چكم ١ هفته قبل موعدم بدون هيچ علائمي فقط يا يه خواب مثبت شد برگام كِز خورد همونجا😅

ایول چه باحال😁

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم
من هم چهار روزه عقب انداختم اما الان زوده بيبي بزنم به نظرم زود زدي شما هم چند روز صبر كن ، علائم پر ...

یه کم علایم دارم فقط سینه هام درد میکنه و سمت راستم بعضی وقتا تیر میکشه!

برا من یک روز قبل از موعد منفی دو روز بعد از موعد مثبت بتام همون روز ۳۷۰ بود

چه خوب🙂

من روز موعد زدم درجا مثبت شد دو روز بعد موعد رفتم بتام ۲۵۰۰ بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

یه کم علایم دارم فقط سینه هام درد میکنه و سمت راستم بعضی وقتا تیر میکشه!

واسه شما هم بارداري دومه ؟ من نميدونم دومي و بيارم يا نه جلوگيري طبيعي داشتم واگذار كردم به خدا 

واسه شما هم بارداري دومه ؟ من نميدونم دومي و بيارم يا نه جلوگيري طبيعي داشتم واگذار كردم به خدا  ...

اره منم دومیه.چرا بیار تک فرزندی اصلا خوب نیس.بچت چند سالشه؟

چهار سالشه

اتفاقا سن خوبیه ۴سال فاصله خیلی خوبه هرچی فاصله زیادتر بشه نمیتونن باهم ارتباط برقرار کنن.بچه من ۶سالشه من دیر بفکر شدم