دخترم تو فرشته نگهبان منی تو بهانه تحمل سختی هایم به خاطر تو میجنگم و کار میکنم عجیب است اشک هایم که بخاطر تو میریزند ارامم میکنند و در هر خنده شیرینت امید را حس میکنم دختر نازنینم دنیا مکانی تکراریست اما تکرار این روزها با وجود تو زیبا ترین تکرار زندگی ام است(خیلی دوست دارم قشنگم مطمعنا تو بیای دنیا قشنگ تر میشه برام)
تیکر یک سالگی پرنسس مامان ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔
دخترم تو فرشته نگهبان منی تو بهانه تحمل سختی هایم به خاطر تو میجنگم و کار میکنم عجیب است اشک هایم که بخاطر تو میریزند ارامم میکنند و در هر خنده شیرینت امید را حس میکنم دختر نازنینم دنیا مکانی تکراریست اما تکرار این روزها با وجود تو زیبا ترین تکرار زندگی ام است(خیلی دوست دارم قشنگم مطمعنا تو بیای دنیا قشنگ تر میشه برام)
من از همه چی بدم میاد .ولی میخورم .موقع غذا خوردن میشه یعنی تب میکنما برا خوردن😭.بوی غذا که بهم بخوره مردم فقط.مامانم برام هر روز میاره .الان 10هفتم خیلی دیر میگذره